25 september, 2010

TE-dags… om du vill….

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu har teerna kommit hem till Fyrbåkens webbshop, de var efterlängtade. Vi startar med 10 olika smaker för att först undersöka om te är en vara som kunder gärna handlar på nätet. Om så är fallet kommer sorterna att utökas efter hand, framförallt efter kundernas önskemål. Det är ju deras önskan som också är min önskan.

Ta dig gärna en tur dit för att se om någon av dina favoriter finns med! De här teerna ska man ta en tesked av, till en stor tekopp,  och låta det dra 3-4 minuter. Absolut inte längre tid för då kan det bli lite beskt och inte heller kortare tid är 3 minuter, för då blir det för svagt.

Beskrivningen till Fyrbåkens eget te “Fyrbåken” är inte på plats ännu, eftersom det blev justerat i sista stund så jag inväntar fullständig beskrivning på innehållsförteckningen. Grunden i våra smaksatta teer är svart, grönt, eller rött te, som smaksatts med naturliga ingredienser t.ex. frukter, skal och blommor, vilket innebär att inga kemikalier förekommer.

Om du vill besöka webbshopen klickar du på länken här nedanför:

www.fyrboken.se

bloemetje

Men du följer väl först med för att se vad Fyrbåken blinkar. Idag blinkar den ut ett budskap som är det viktigaste av det viktiga, LÄS DET!

 

Fyrbåken blinkar:

fyrbåken blinkar

(Romarbrevet kapitel 10, vers 9 – 11.)

Ty om du med din mun bekänner att Jesus är herre, och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli räddad. Hjärtats tro leder till rättfärdighet och munnens bekännelse till räddning. Skriften säger ju: Ingen som tror på honom skall stå där med skam.

 

2 kommentarer:

 1. Vilket underbart Foto med Te & Ljus...
  Här är det en Kaffeälsklare ;)

  /Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Annmi!
  Här är också en kaffeälskare! Men min mage tål kaffe dåligt nu för tiden och jag saknar det så mycket att få ta mina vanliga koppar om dagen. Så jag har fått lära om och välja goda teer i bland i stället. Och de är faktiskt jättegoda!
  Kram!

  SvaraRadera

Kommentar: