24 oktober, 2010

En man som hör från himlen…

image

David Wilkerson

Du kanske har sett att jag på högersidan i bloggen har en kolumn där det står “Bloggar jag ofta läser?” Där finner du Pastor David Wilkersons blogg och jag vill berätta för dig varför jag litar på och har ett så stort förtroende för denna man. Här nedanför är bara EN berättelse av många som berättar om tilltal som David har fått från himlen. För dig som inte känner David kan jag berätta att det är en mycket ödmjuk äldre man, som lever sitt liv i  tjänst för Gud och för att lyssna in hans röst och vara lydig. Läs den här sanna berättelsen så förstår du varför jag har stor respekt och förtroende för David och detta är som sagt bara EN berättelse, det finns många! Det är bl.a. David som har skrivit boken “Synen” som är så berömd över hela världen. Här kommer berättelsen, läs och förundras!

image

På hösten 2001 så blev Pastor David Wilkerson i Times Square Church I New York City varnad av Gud. En olycka var på väg och de upplevde en intensiv och stark börda och betryck i anden.

De upplevde en sådan stark maning till förbön för staden att Pastor David Wilkerson inställde alla inbokade möten och missionskonferenser och även avbokade alla kommande gästpredikanter.

I församlingen var det nu inte en enda vanlig predikan. Det var förbön för nationen med tårar och omvändelse.

image

De visste att någonting var på väg att ske och att det var något ont. De upplevde att det skulle komma att ske väldigt snabbt så de bad och bad.

Plötsligt så upplevde David Wilkerson att Gud sa någonting väldigt konstigt. Gud sa nu att de skulle göra smörgåsar, massvis av smörgåsar. De visste inte vad de skulle ha dem till eller om de själva skulle äta upp dem.

Men församlingen gjorde vad man upplevde var Andens ledning. Den 10 September så var hela församlingen igång med att tillverka massvis av smörgåsar, och på morgonen den 11 September så hade man fått ihop 2000 smörgåsar.
Klockan 08:46 på morgonen när det 1:a planet träffade World Trade Center, så var man redo i församlingen att hjälpa räddningsarbetare och offer i den värsta attacken på nationen. Vi vet vad som hände när tornen rasade och katastrofen med döda och skadade var ett faktum. Då fanns församlingen där på plats, redo att hjälpa och lindra, tack vara att man hade  lyssnat och tagit vara på, budskapet från himlens Gud!

image

Fyrbåken blinkar:

fyrbåken blinkar

(Psaltaren 119, vers 169 – 176.)

En bön om hjälp

Herre, må mitt rop komma inför ditt ansikte, ge mig förstånd efter ditt ord. Må min bön komma inför ditt ansikte, rädda mig efter ditt tal. Mina läppar må flöda över av lov, ty du lär mig dina stadgar. Min tunga må sjunga om ditt ord, ty alla dina bud är rättfärdiga. Må din hand vara mig till hjälp, ty jag har utvalt dina befallningar. Jag längtar efter din frälsning, Herre, och din lag är min lust. Låt min själ leva, så skall hon lova dig, och låt dina lagar hjälpa mig. Om jag far vilse, så uppsök din tjänare som ett förlorat får, ty jag glömmer inte dina bud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: