17 februari, 2011

Kanal 10 kör direktsända inspirationskvällar…. missa inte….

Här är Börje Claéson, Kanal 10 chefen Ler

image

Du som inte har Kanal 10, den kristna svenska kanalen som sänder 24 timmar om dygnet, du kan ändå se kanalen direkt via din dator. Om du vill förstås, men jag vill bara tipsa dig om att den här veckan är det direktsändningar med Nenne och Emilia Lindberg bland annat. I går var Målle Lindberg och Toye med också.

Den här bilden är inte från Kanal 10 men det är Målle och Nenne och compani. Ler

image

Det är härlig musik och mycket intressant för dig som tycker om kristna sånger och program byggda som caféprogram, avslappnat och enkelt med gäster som berättar och sjunger. Här får du en fin chans att i ditt eget hem få följa upp mer av den längtan du burit på insidan och som du inte riktigt vet vad du ska göra med.

ÅÅ

Att följa Kanal 10 och de kristna programmen är att ta ett steg till för dig, ge det några dagar och se om det kan innebära en positiv förvandling för dig, om det kan berika ditt liv och ge dig svar på en del av dina frågor och funderingar. Det finns inte svar på allt men en del saker kan du komma långt med.

För att komma dit via datorn, du som inte har möjligheten att via TV ta in programmen, så är adressen:                   www.kanal10.se     Du kan klicka direkt på länken här så kommer du dit.

6vf

När du sen kommer in på den sidan så finns det en liten fyrkantig webb-tv-ruta i övre högra hörnet. Klicka på den, så får du en större bild. Vill du ha fullskärms bild så dubbelklickar du direkt på tv-rutan. När du vill tillbaka till liten bild igen dubbelklickar du en gång till så blir den åter liten. De här direktsändningarna som jag talar om nu håller på torsdag och fredag den här veckan mellan ca. 18 – 23.

6vf

Om du har parabol och vill se den via TV så ligger kanal 10 på både Sirius och Thor satelliten. Då ska du klicka på fria kanaler, för den är gratis att se från rymden, den ligger på “free to air”.  Men som sagt, har du inte den möjligheten och längtar efter att ta reda på mer av det kristna budskapet, klicka på länken du fick av mig och du kommer då rakt in på sidan via din dator i stället.

blo102

Lite längre ner, under det här inlägget ser du en video med Elvis Presley på framsidan. Klickar du på den så får du höra hur fint Elvis sjunger om att han vill nå Jesus Kristus. Tänk att han som många nog tycker, hade allt, hade insett att det enda och viktigaste han behövde, det var Jesus! Inga pengar i världen, inga snygga brudar, bilar, hus, kläder…. ingenting, kunde mäta sig med denna längtan.

Fyrbåken blinkar:

fyrbåken blinkar

(Psaltaren 121)

Jag lyfter min ögon upp till bergen: varifrån skall min hjälp komma? Min hjälp kommer från Herren, som har gjort himmel och jord. Inte skall han låta din fot vackla, inte slumrar han som bevarar dig! Nej, han som bevarar Israel, han slumrar inte, han sover inte. Herren är den som bevarar dig, Herren är ditt skydd på din högra sida. Solen skall inte skada dig om dagen, ej heller månen om natten. Herren skall bevara dig för allt ont, han skall bevara din själ. Han skall bevara din utgång och din ingång, från nu och till evig tid.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: