26 mars, 2011

Så konstiga saker händer…

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/

Klickar du på länken här ovanför, så kan du läsa vad som just har hänt i Stilla Havet, utanför Japan! (Engelska) Vad var det som nyss skakade vår planet, frågar sig de som läser av seismograferna? Vi ser en stark seismisk explosion av energi på globala seismometrar som är koncentrerat starkast i Stilla havet. Detta passar inte in i mönstret av en jordbävning, men ser mer ut som en plötslig kraftig frisättning av seismisk energi. Det är avvikande eftersom inga skalv har följt vilket bidrar till mysteriet. Området är av störst densitet i Stillahavsområdet, även om svagare spektrala mönster visar upp grafer mycket längre från “Ring of Fire.” Är detta en upptakt till mer intensiv geologisk omvälvning från Japan? På sidan du kommer till ser du lite mer om hur seismograferna registrerat händelsen som ägde rum under fredagskvällen.

Ni329548

Fyrbåken blinkar:

star5

(Jesaja kapitel 54, vers 10.)

Ja, om än bergen viker bort och höjderna vacklar, så skall min nåd inte vika ifrån dig och mitt fridsförbund inte vackla, säger Herren, din förbarmare.

 

4 kommentarer:

 1. Ja,det sker mycket mellan himmel och jord,nu i den sista tiden innan Jesus kommer.Och mer kommer vi att få se......men då får vi lyfta våra huvuden,och inte förskräckas,ty snart nalkas vår förlossning!!! Men vi vill ha många fler med på vägen hem,Myrra!!!Tack för detta spännande och intressanta inlägg!!! Kramar!

  SvaraRadera
 2. Hela jorden är i sina födslovåndor Myrra, profetionas,snningens budskap uppfylles, och det går fort fram, likadant som folk ska resa sig upp mot folk etc. Min vi som är frälsta ät tryggt förankrade i Jesus och Hans ord. Vi lyfter upp våra huvuden, och väntar på vår förlossning, vi har inget att frukta. FÖR VI HAR HOPP, OCH EN FÖRVISSNING OM ETT EVIGT TRYGGAT HEM. HALLELUJA, ÄRA VARE GUD OCH LAMMET.SNART ÄR VI HEMMA RASKT MOT MÅLET DET GÅR, HÅLL BARA UT EN LITEN TID...Tänk när segerkransen räckes ut till oss, och att vi får återse våra nära och kära. Tack för ditt allvarliga inlägg Myrra. Var välsignad, du Herrens tjänarinna. KRAMAR!

  SvaraRadera
 3. Marguerite!
  Ja, det är precis så som du säger! Till och med de som ännu inte har kommit till tro börjar att undra vad det är som händer med jorden och vi får hjälpa till att föra fram de viktiga nyheterna så de inte drunknar i allt annant som tv, radio, Internet och tidningar är fyllda med idag. Det jag önskar så innerligt är att någon som ännu inte har kommit till tro på Jesus, ska börja att koppla ihop allt som händer nu, med bibelns ord och på det sättet börja söka sig närmare Jesus - i tid! Tack för att du tittade in på Fyrbåken! Kram!

  SvaraRadera
 4. Annika!
  Ja, det går fort fram, precis som du skriver! Allt kopplas samman så intensivt och Mellan Östern är som en kokande gryta av oro. Folk mot folk, rike mot rike.

  Längs Eufrat och på andra av bibelns viktiga nämnda platser, finns redan nu idag stora mängder med strids-styrkor utplacerade och i full aktion.
  Så vi fortsätter att ropa ut med full styrka det vi som läser bibeln redan känner till och som vi hoppas att fler ska koppla ihop - sammanhanget mellan bibelns ord och vår tid.

  Har vi Jesus med i båten är vi trygga i alla stormar, så vi fortsätter att hjälpas åt att vara som basuner, försöka ljuda rätt igenom mediabruset fram till människors hjärtan! För om vi är tysta - så kommer till och med stenarna att ropa, säger Guds ord! Kramar till dig! Tack för att du kom hit och hälsade på!

  SvaraRadera

Kommentar: