28 maj, 2011

Skärpa och uppmärksamhet på Sanningen…

image

Nästan ingen som lyssnar på nyheter eller ser på Tv har väl kunnat missa den amerikanska pastorn, Harold Camping´s varningar om domedagen, som han hade satt till ett speciellt datum. Det är just detta jag har varnat för här på bloggen flera gånger tidigare. Jesus Kristus har i förväg berättat för oss och varnat oss för att det ska uppstå många förvillelser i sista tiden, men att vi ska vara vakna och skärpta och genomskåda lögnen.

image

Det står i Guds ord, bibeln, vad Jesus varnade oss för. Det får Fyrbåken blinka ut i dag, så glöm inte att läsa Fyrbåkens blinkning, jag ber dig innerligt att du tar dig tid för dessa så jätteviktiga rader. Om ingen ska kunna lura oss måste vi se till att vi har kunskap om sanningen, annars kan vi ju lätt bli bedragna. När inte ens Jesus Kristus själv har fått reda på av sin Fader i himlen när hans återkomst ska ske och inte heller änglarna i himlen, så har inte heller Harold Camping fått några uppgifter om det, det kan vi vara bra säkra på. Det enda vi har fått att ta fasta på är olika tecken om vad som ska ske i den sista tiden, så att vi ska veta att Jesus är nära.

Bibelns instruktioner

Jag tror att allt rabalder kring Harald Campings uttalande har förstört så mycket av förtroende för bibeln. Jag vädjar till var och en som läser detta att inte blanda ihop människors egna domar med vad Guds ord säger. Jesus har berättat för oss i förväg vad som ska ske i sista tiden, att det till och med ska komma människor som säger att de är Jesus, att de kommer från himlen och är Guds son. Jag tror att många förståndiga människor genomskådar ett utspel som inte håller sig till bibeln. Men så finns det de som blandar ihop allt huller om buller och när de hör och ser vad en kristen man säger, så börjar de ta avstånd från allt vad kristna och Guds ord säger! Hur många kanske inte går förlorade för evigheten därför att de låter sig förvillas under kommande dagar! Så vi måste skärpa oss till det yttersta för att ta reda på Guds ord säger om saken, skaffa oss kunskap som gör att vi inte blir ett lätt kap för den som vill fylla oss med lögner. Gud gör alls ingenting emot sitt eget ord! Det som står i Skriften, det ändras inte hit och dit från en tid till en annan, Guds ord kan vi lita på. Det är fast som urberget och Gud är densamma. Han är inte en som ändrar sig med trender och nycker, nej hans ord står fast! Bergfast! Följer du med till Fyrbåken nu? Kram!

 

Jesus kommer snart[4]

Fyrbåken blinkar:

star5

(Matteusevangeliet kapitel 24, vers 21 – 36.)

Jesus talar med sina lärjungar om sista tiden…

Ty det skall bli ett lidande vars like inte har funnits från världens början till denna dag och inte heller kommer att finnas. Och om inte den tiden förkortades, skulle ingen människa bli räddad. Men för de utvaldas skull kommer den tiden att förkortas. Om ni då för höra: Här är Messias, eller: Där är han, så tro det inte! Falska frälsare och falska profeter kommer att uppträda med stora tecken och under för att om möjligt bedra också de utvalda. Nu har jag sagt er det i förväg. Om ni alltså får höra: Han är ute i öknen, så gå inte dit, eller: Han är inne i kammaren, så tro det inte. Ty liksom blixten kommer från öster och lyser ända till väster, så blir det vid Människosonens återkomst. Där kadavret ligger, där samlas gamarna.

poppytopsmall

Strax efter den tidens lidanden skall solen förmörkas och månen inte ge något ljus. Stjärnorna skall falla från skyn och himlens makter skakas. Då skall Människosonens tecken synas på himlen, och då skall alla jordens stammar höja klagorop, och man ska få se Människosonen komma på himlens moln med makt och stor härlighet. Och han skall sända ut sina änglar vid ljudet av en stor basun, och de skall samla hans utvalda från de fyra väderstrecken, från himlens ena gräns till den andra.

poppytopsmall

Lär av en jämförelse med fikonträdet. När kvisten blir mjuk och bladen spricker ut, vet ni att sommaren är nära. På samma sätt vet ni när ni ser allt detta hända att han är nära, utanför dörren. Sannerligen, detta släkte skall inte förgå förrän allt detta händer. Himmel och jord skall förgå, men mina ord skall aldrig förgå. Dagen och timmen känner ingen, inte ens himlens änglar, inte ens Sonen, ingen utom Fadern. 

poppytopsmall

 

2 kommentarer:

  1. MYCKET bra och aktuellt,Myrra!!!(kunde inte gjort det bättre själv,ha,haha!!!)Vi må verkligen vara andligt vakna och alerta,pröva allt mot Ordet och stå fasta på dess grund!!! (du får gärna be för oss i kväll,då vi är kallade till Ryssby) Tack på förhand och Herren välsigne dig rikligen!!!STOOOR KRAAAM!!!

    SvaraRadera
  2. Hej Marguerite! Ja nu behöver folk få höra vad Guds ord säger om saken! Jag tänker på alla som inte är troende ännu, utan sökare... oj vad detta kan förstöra för dem...
    Tack vännen för att du kikade in hit och tack för din kommentar! Jag ska be för er kväll, nu på direkten! Gud välsigne er riktligt! Kram, kram!

    SvaraRadera

Kommentar: