07 juni, 2011

Hur långt borta är vi från det kontantlösa OCH KORTLÖSA samhället…? Var uppmärksam på utvecklingen…

image

Nya supersnabba biometriska ID-system kan tillåta kort-lösa uttagsautomater .

En fingeravtryck - Palm scanner visades av Fujitsu Laboratories den 1 juni som är kapabel att  identifiera individer på bara två sekunder.  Fujitsu Laboratories har utvecklat en nytt indentifikationssystem som kan sortera ut individer bland en miljon skivor på bara två sekunder.

Den nya tekniken som  meddelades den 1 juni genomsöker inte bara fingeravtryck utan även mönstret av blodkärlen i handflatan av en persons hand. För framtiden  innebär den snabba identifieringen att konsumenterna snart kan få se det på platser som bankomater, där den kan fungera som en kortlös ID kontroll.
Forskarna hoppas att marknadsföra den nya tekniken inte bara till banker utan även för bl.a. statliga tjänster. Den planerar även att utöka det möjliga identifierings intervallet till 10 miljoner människor i slutet av verksamhetsåret 2011.


"Vi tror att det ska vara möjligt att utforma ett system som skulle kunna omfatta omkring 100 miljoner människor, nästan lika med hela befolkningen i Japan, i framtiden,"  har laboratoriet sagt.

Det här var en fri översättning och sammandrag av den engelska artikeln från The Daily News. Om du klickar på länken här nedanför så får du se hur bilden ser ut på skannern och även läsa hela artikeln på engelska.

http://mdn.mainichi.jp/mdnnews/business/news/20110602p2a00m0na015000c.html

Fyrbåken blinkar:

star5

(Joel kapitel 3, vers 16.)

Och Herren upphäver ett rytande från Sion, och från Jerusalem låter han höra sin röst, så att himmelen och jorden bävar. Men för sitt folk är Herren en tillflykt och för Israels barn ett skydd.

 

6 kommentarer:

 1. HU, så fruktansvärt hemskt Myrra. Detta djävulens märke kommer vi aldrig någonsin att ta på oss. Det är väldigt viktigt, att människor får upp sina ögon för detta som pågår. Hoppas att många läser ditt inlägg idag Myrra. JESUS är med dig och leder dig. Var storligen välsignad. Många kramar!!!

  SvaraRadera
 2. Ja,HU så långt framme vi är, nu i tiden!!!Men vi som hör Herren till,behöver inte frukta,för likaväl som Han födde Israels barn i öknen med manna,kommer han att ha omsorg om oss!!! Tack och Kram,Myrra!!!

  SvaraRadera
 3. Hej Marguerite! Ja tack och lov för Guds omsorg! Jag hoppas att fler och fler får upp ögonen för vad Bibeln säger om detta så de inte blir lurade utan tar emot Herren istället och genomskådar fiendens knep och finter.
  Många kramar tillbaka till dig min vän!

  SvaraRadera
 4. Hej Vanja!
  Ja, inte trodde jag att vi var riktigt så långt på väg! Att det kontantlösa samhället snart är här, det har jag förstått. Men att det kortlösa samhället är på så stark fram-marsch, det hade jag ingen aning om! Ja, måtte människor få upp ögonen för det kommer säkert att presenteras smart och lockande och bekvämt på alla sätt. Många kramar tillbaka!

  SvaraRadera
 5. Det fanns en tid när många trodde att i den sista tiden undr Antikrists välde skulle människor gå omkring med 666 synligt i pannan. Idag vet vi mer, processen är i full gång, snart är vi där

  SvaraRadera
 6. Hej Tony!
  Ja, säkert kommer det att bli ganska så smart för att förvilla så många som möjligt! Tack för din kommentar Tony! Ha en fin helg! Kram!

  SvaraRadera

Kommentar: