18 augusti, 2011

Om DNA i meteorer…

Artikel från Watcher´s Lamp

 

image

http://watcherslamp.blogspot.com/2011/08/deep-impact-of-third-kind-dna-in.html

En meteorit som kraschade i Australien för mer än fyra decennier sedan har lett till en stor ny upptäckt om naturen och mänskligheten. Författare och filmskapare har i årtionden haft en  hypotes om små gröna män "där ute" någonstans, men det visar sig att främmande liv faktiskt kan finnas närmare vårt hem.

Mycket, mycket närmare.

NASA sade härom natten att forskarna hade upptäckt att några av byggstenarna i DNA som finns i meteoriter faktiskt skapades i rymden – vilket lägger mer tyngd på teorin att livet på jorden började med material från kosmos.

Slut på artikeln. Klicka på länken under bilden om du vill läsa själv på engelska. Jag tog med den här artikeln för jag tycker att det är roligt att se hur vetenskapen kommer närmare och närmare den punkt där de till sist inte kan räkna bort Gud, vår Skapare,  till alltings uppkomst på jorden. Många har redan insett det, fler tror jag är på väg. Gud undervisar även forskare… Ler

Fyrbåken blinkar:

star5

(Jakobsbrevet kapitel 1, vers 12.)

Salig är den som håller ut då han prövas; när han har bestått provet skall han få det eviga livets segerkrans, som Gud har lovad dem som älskar honom.

Slutar med en vers av J O Wallin

Upp, min själ, att korset bära,

du i tålamod skall övas.

Vill du leva till Guds ära

skall i frestelser du prövas.

Den som här med Jesus lider

salighet och tröst skall finna,

den som vakar, beder, strider

målet för sin tro skall hinna.

                           J O Wallin


 

6 kommentarer:

 1. Ja, det där med big bang, och slumpen håller inte. Och att vi skulle härstamma från aporna. Jag brukar då säga: Det är ju, hur man känner sig..Haha!! Vi är skapade efter Guds avbild och ingenting annat. Men sanningen skall segra till slut, tack och lov!!! En dag skall vi alla få stå framför Gud, då hjälper inga ursäkter. Men vi få tro, och hoppas att många skall komma till insikt, innan det blir för sent. / Önskar dig Herrens välsignelser, under denna dag och många kära kramar!!!

  SvaraRadera
 2. Hi, hi, hi... det var bra sagt det där med aporna, det är ju hur man känner sig!

  Ja, det kanske kan verka konstigt att jag tog med det här inlägget, men det var för att jag tycker det är roligt att se hur vetenskapen hela tiden får ändra sina teorier om livets uppkomst.
  Nu önskar jag dig en riktigt fin dag, du fina!
  Herren går med dig!

  SvaraRadera
 3. Oh,Store Gud,när jag den värld beskådar,som Du har skapat med Ditt Allmaktsord!!!........(Big bang är lika dumt som om det skulle explodera på ett skrotupplag,och där skulle stå en blänkande,fin,väl fungerande Cadillac 59:a,när röken hade lagt sig!!!)Hi,hihi!!! Kram Myrra!!! Ha en fin välsignad dag!!!

  SvaraRadera
 4. Marguerite!
  Hihihi, det var en riktigt bra bild på bigbang du fick till där...ja, bigbang tycker jag är så dumt så jag begriper inte hur de kunde ha kommit fram till något liknande! Det räcker bara med en blink på vår underbara jord med vad därpå är för att förstå att den precision som finns bakom dess skapande, det är ingen smäll det inte... :-)
  Ha en fin kväll! Kram till dig Marguerite!

  SvaraRadera
 5. Jag säger det en gång till som jag sagt så många gånger. Jag tror att Gud skapade Aporna för att driva med vetenskapen.
  Osså

  SvaraRadera
 6. Hej Osså!
  Hi,hi... så kanske man kan se det Osså. Önskar dig en riktigt fin dag! Med Guds rika välsignelse därtill.
  Många kramar!

  SvaraRadera

Kommentar: