19 september, 2011

Jordklotet raglar…

  Se upp – i dubbel bemärkelse! Ja det gäller att se uppåt också, så vi inte får en satellit i huvudet! Det är en forsknings-satellit UARS, i storlek som en mindre buss, som inte anses brinna upp i atmosfären mer än delvis och därför varnar NASA för att omkring den 23 september, plus minus en dag, kommer splitter av den att ramla ner på jorden. De kan inte säga precis var det kommer att ske men splittrade delar beräknas att ramla ner inom ett område som beräknas till ca 500 miles (omkring 80 mil).

1

Jordbävningar uppträder på fler och fler platser och det är inga små jordbävningar det handlar om. Här nedanför ser du en lista som gäller enbart för september månad och vi är inte mer än vid den 19 september ännu. Siffrorna i början som är skrivna med fet text gäller styrkan på jordskalven. Länken till sidan finner du under bilden av jordgloben. Angående detta så läs vad Guds eget ord skriver om jordbävningar på jorden, från Jesaja bok. Vi ser att vi behöver Jesus Kristus och den räddningsplan han redan har gjort färdig åt oss. Om vi har Jesus med oss på vägen, har vi inget att frukta.

image

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/09/19/planet-sees-dramatic-spike-in-seismic-activity-for-month-of-september/

1. 6.9 Jordbävning Sikkim, India- September 18, 2011
2.  6.0 Jordbävning Honshu, Japan- September 16, 2011
3.  6.7 Jordbävning East Coast Honshu, Japan- September 16, 2011
4.  7.3 Jordbävning Fiji- September 15, 2011
5.  6.2 Jordbävning East Coast Honshu, Japan- September 15, 2011
6.  6.0 Jordbävning North Island, New Zealand- September 15, 2011
7.  6.1 Jordbävning Aleutian Islands, Alaska- September 14, 2011
8.  6.2 Jordbävning Papua New Guinea- September 12, 2011
9.  6.0 Jordbävning Vanuatu- September 11, 2011
10. 6.4 Jordbävning Vancouver Island- September 9, 2011
11. 6.6 Jordbävning Northern Sumatra- September 5, 2011
12. 6.3 Jordbävning Tonga- September 5, 2011
13. 6.1 Jordbävning Vanuatu- September 4, 2011
14. 7.0 Jordbävning Vanuatu- September 4, 2011
15. 6.2 Jordbävning South Sandwich Islands- September 3, 2011
16. 6.8 Jordbävning Fox Islands- September 2, 2011
17. 6.7 Jordbävning Santiago Del Estero, Argentina- September 2, 2011

 

Fyrbåken blinkar

star5


(Jesaja kapitel 24 vers 17 – 20.)


Faror, fallgropar och fällor väntar er, ni jordens inbyggare. Och om någon flyr undan farlighetsropen, så störtar han i fallgropen, och om han kommer upp ur fallgropen, så fångas han i fällan. Ty fönstren i höjden är öppnade och jordens grundvalar bävar. Jorden brister, ja, den brister. Jorden rämnar, ja, den rämnar. Jorden vacklar, ja, den vacklar. Jorden raglar, ja, den raglar som en drucken, den gungar som vaktskjulet i trädets topp. Dess överträdelse vilar tung på den, och den faller och kan inte mer stå upp.

5 kommentarer:

 1. Hela skapelsen ropar om befrielse och väntar Frälsaren....Tack för att du informerar oss om det som händer och sker,det är väldigt intressant.Herren välsigne dig!!! Kramar!!!

  SvaraRadera
 2. Vilket allvarligt inlägg Myrra. Hela jorden är i födslovåndor!!! Det är väl sannerligen dax att människor vaknar upp, innan det är försent. Jesus kommer snart, det gäller att vara beredd. Tack för ditt inlägg Myrra. Ps. Jag ska hålla min blick uppåt, så jag inte få satelliten i huv´et. Kära kramar från Småland.

  SvaraRadera
 3. Hej Vanja och Marguerite!
  Tack för era kommentarer! Ja det är hemska och allvarliga ord, nästan så jag var tveksam om jag skulle våga publicera dem för jag vill inte skrämma folk, men samtidigt kan jag ju inte gömma undan sanningen, för det är ju inte något jag har hittat på själv. Jordbävningarna är en verklighet och sanningen får inte döljas, eftersom vi ju är vittnen för sanningen. Vi kan inte dölja sanningen även om den är tung att läsa om.
  Ni som har Jesus som ert ljus förstår vad det handlar om och jag önskar så hett att de som ännu inte känner Jesus ska inse att de behöver honom, innnan de inte längre har något val att göra!
  God Gud, låt din sanning bli uppenbarad för alla i tid, så vi får ta emot din räddning-alla människor!
  Tack vänner för er Gudstjänst i går! Jag är så tacksam över varje trogen själ som offrar av sin tid och sina krafter för att vittna och hjälpa! Tack för allt ni gör! Kramar om er bägge mina vänner! Gud välsigne er och ha en fin vecka, full av Guds ledning och välsignelse!

  SvaraRadera
 4. Takk for et alvorlig inlegg Myrra!!!!!!!
  Du er til stor velsignelse for oss alle kjære søster!!!
  At Jesus snart kommer igjen er det ingen tvil om,så vi må være mye i bønn for alle dem som ikke er Frelst.
  Jeg har så tro på bønnens makt.HALLELUJA!!!!!!!!
  Må Gud RIKELIG velsigne deg og dine Myrra!!!!!!!
  Hilsen fra Katthult.

  SvaraRadera
 5. Hej Jan Samuel!
  Ja, Amen! Det är sanning, bönen har en väldig makt! Vi får be av "hela vårt hjärta" och förvänta oss bönesvar! Ibland dröjer de och ibland förstår vi ingenting, men vi får inte ge upp!Aldrig! Det är gott att få ta emot din uppmuntran Jan Samuel, för den ger mycket glädje och ny kraft! Tack ska du ha! Gud välsigne er i Norge!

  SvaraRadera

Kommentar: