14 oktober, 2011

Tiderna blir allt allvarligare…

Det hårdnar i relationerna mellan olika länder och vi märker hur det blir allt allvarligare. Mellanöstern håller andan, väl medvetna om att den uppdämda vreden kan explodera när som helst. Flera länder har kommit med otäcka och allvarliga hot och det är inte längre enbart hot, det har vi förstått på USA:s sätt att nu mycket allvarligt bemöta och ta itu med problemen. Det skulle bli för långt och ingående att här gå in på de olika händelserna som har seglat upp, men jag vill väcka var och en som slumrar och inte märker vad som är på färde – var vakna! Jag skriver det inte för att skrämmas utan för att ni ska skärpa er uppmärksamhet så ni inte blir tagna på sängen utan istället kan förbereda er. Det är inte en enda sak som sker, utan många som tillsammans pekar på det som bibeln har berättat om skulle komma.

Kommer Jesus snart tillbaka till jorden? Vi vet inte när det sker, han säger själv att inte ens han själv vet när stunden är inne för honom att återvända, inte ens änglarna i himlen vet, endast Fadern vet när den dagen är inne sa Jesus, men vi behöver förbereda oss så att vi har allt klart med Jesus. För det står att han ska komma vid ett tillfälle när vi minst anar det. Som en tjuv om natten. Överrumplande. Det enda vi har fått att gå efter som en ledtråd är vissa tecken som Jesus lärde oss att se på. De kan du själv läsa om, de står i Matteusevangeliet, hela kapitel 24. Kanske har du inte läst din bibeln sedan du fick den? Kanske är det dags att leta rätt på den nu, och börja din vandring med att lära att känna Jesus Kristus. Jag kan lova dig att det är det bästa beslut du någonsin har tagit och någonsin kommer att ta!

image

Det är som om själva jorden skakar och jordbävningarna uppträder på plats efter plats. Vulkanutbrotten ökar och det är som om de täta jordskalven på olika platser triggar igång vulkaner på olika platser och den heta magman vill tränga upp till ytan. Nu senast är det Island som är allvarligt observerad och seismologer följer nervöst mullret under Katla.

Katla som är uppkallat efter ett ont troll, har en större magma kammare än Eyjafjallajökull, som störde flygtrafiken kraftigt under 2010. Även under 2011 hade en vulkan på Island utbrott men den gången var det Grimsvötns. Om jag har förstått det hela rätt så ligger Katla under en glaciär och vid ett utbrott smälter isen och  stora isblock flyter då med smältvattnet flera kilometer. Dessa vattenströmningar kan få katastrofala följder. Senast Katla hade ett utbrott var 1918 och det höll på i en månad och vände dag till natt. Civila försvaret har hållit regelbundna möten med forskare. Katastrof tjänstemän har också utarbetat en utrymningsplan och ställt åt sidan tillfälliga bostäder, men många fruktar att  de kan ha mindre än en timme på sig att evakuera om vulkanen får utbrott. Desto längre trycket byggs upp desto kraftigare kan ett utbrott bli och anteckningar visar att Katla har ca två utbrott per sekel. Det senaste skedde för ca 93 år sedan så det kan vara dags nu. Vill du läsa om detta på engelska så finns länken nedanför.

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/experts-warn-over-iceland-volcano-2369894.html

Fyrbåken blinkar:

star5

(Johannesevangeliet kapitel 6 vers 40.)

Ty detta är min faders vilja: att alla som ser Sonen och tror på honom skall ha evigt liv. Och jag skall låta dem uppstå på den sista dagen.

2 kommentarer:

  1. Tack kära Myrra, för dessa rapporter. Det är med blandade känslor, som jag läser ditt inlägg. Ena sidan av mig jublar, och jag vill komma hem, och få skåda Jesus, och alla nära och kära, som gått före. Andra sidan, vill jag varna, och sprida kärlekens evangelium, till dem som ännu inte har valt, det eviga livet hos Kristus. Men hur det än blir, så är vi på hemväg ändå...HALLELUJA ! Tusen tack för ditt allvarliga budskap Myrra. Och Guds rikaste välsignelser till dig. / Kramar!!!

    SvaraRadera
  2. Hej Vanja!
    Jag är glad att du finns här på Internet med dina varningar och dina klara och tydliga inlägg! Enligt min mening får vi för lite information via de svenska nyheterna om vad som pågår utomlands sett ur ett profetsikt perspektiv. Men går vi utomlands så följer de noggrant vad som sker och det ska ett under till om inte snart det brakar löst i Mellanöstern. Svenska nyheter fokuserar mer på Juholt än på världsekonomin som är inne i ett mycket allvarligt skede eller på krigshot och världskatastrofer. En tredjedel av Thailand står under vatten säger nyheterna utomlands, här hemma har jag inte läst speciellt mycket om detta... (det var bara ett exempel) Varför jag bryr mig så mycket om detta är för att mitt hjärta gråter för de som ännu inte har förstått allvaret, att de behöver ta emot sin frälsning. Jag tror inte att de människorna behöver invaggas till större sömn utan väckas med ett varnigsrop - Han kommmer snart!!!
    Kram Vanja! Jag är så tacksam för dig!

    SvaraRadera

Kommentar: