25 december, 2011

God fortsättning på julen…

ETT BARN ÄR FÖTT…

baby-jesus-mary-joseph-by-dewey

TY ETT BARN BLIR OSS FÖTT, EN SON BLIR OSS GIVEN, OCH PÅ HANS SKULDROR SKALL HERRADÖMET VILA, OCH HANS NAMN SKALL VARA: UNDERBAR I RÅD, VÄLDIG GUD, EVIG FADER FRIDSFURSTE.

47-44

6Dezember-Nikolaus

 

Vi är många kristna föräldrar som har barn som ännu inte valt att följa Jesus och blivit befriade. Därför kan kanske den här berättelsen om Ian McCormack  bli till uppmuntran för oss som ständigt är i bön för våra barn. Ge ALDRIG upp att be, hur mörkt det än ser ut! Från första början har våra böner varit registrerade och Herren arbetar på sitt sätt och bönesvaret kommer i Guds rätta tid! HÅLL UT!

Ian McCormack var död, men lever.

Läs ett fantastiskt vittnesbörd om en total Gudsförnekare. Han hade en mor som bad för honom.

Ian McCormack var ateist, och levde sitt liv långt från Gud, helt ute i världen, när han blev stucken av 5 dödliga maneter. Han dog och dödförklarades och flyttades till bårhuset, hamnade i helvetet, sedan i himlen, men på grund av sin mammas böner kom han tillbaka till livet!

När Ian kommer tillbaka till sin kropp befinner han sig fortfarande på bårhuset och en läkare står där med en skalpell färdig att svimma när Ian plötsligt vaknar. Ian McCormack var helt förlamad och skulle behöva vara kopplad till maskiner resten av sitt liv. Men Gud botade honom genom ett mäktigt under så han kunde lämna sjukhuset fullt frisk nästa dag.

Videon tar bara några minuter och är en tro-stärkande berättelse och Ian sitter ju där som ett fantastiskt levande vittnesbörd över vad som hänt. Klicka på länken här nedanför. Du som inte vet vad som menas med “en länk” så är det den långa rad av bokstäver som du ser här under i rött.  När du håller muspilen över en sådan rad av bokstäver så kan du klicka en gång med vänster musknapp och då kommer du direkt till TV Inter där videon finns och den startar direkt så var beredd att hänga med och läsa för den är textad på svenska. Missa inte detta!

http://tvinterplay.se/movie/show/id/39

 

Fyrbåken blinkar:

star5

(Kolosserbrevet kapitel 1, vers 13-14.)

Han har räddat oss ur mörkrets välde och fört oss in i sin älskade sons rike, och genom Sonen har vi friköpts och fått förlåtelse för våra synder.

 

2 kommentarer:

  1. Vilket starkt vittnesbörd han kom med. Tänk att få vara med om ett sådant stort under...FANTASTISKT !!! Vi har sannerligen en framtid, och ett hopp som väntar oss, och vi ger inte upp i kampen, för våra barn. Tack välsignade, kära Myrra för detta inlägg. Önskar dig en god fortsättning på julen. KRAAAMAR !!!

    SvaraRadera
  2. Hej Vanja!
    Ja du! Tänk att vakna i ett bårhus och inse att man har fått livet tillbaka! När jag själv läser sådant här så tänker jag på att ingenting är omöjligt, för Gud har så många olika vägar att nå oss på för att få oss att förstå att Han är en verklighet!Den här mannen var så lyckligt lottad att han fick en andra chans!
    God fortsättning på julen, Vanja! Kram och Guds välsignelse!

    SvaraRadera

Kommentar: