18 december, 2011

Naturens vrede…

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/12/17/tropical-storm-washi-leaves-436-dead-as-it-slams-into-the-philippines/

21uy              11cc

Länken här ovanför, högst upp, går till två olika videorutor som ger en uppfattning av den förödelse som har drabbat Filippinerna, även om vi aldrig kan fatta och förstå fullt ut. Lerfyllda störtfloder överraskade människorna på natten när de flesta låg och sov och deras hus sköljdes bort av vattenmassorna. Dödssiffran stiger hela tiden och katastrofen är omfattande. Vi ber för alla drabbade att de ska få styrka och krafter att ta sig igenom detta fruktansvärda och för de som fortfarande kan vara vid liv och väntar på hjälp!

28_large

 

4adventa

 

Fyrbåken blinkar:

star5

(Jesaja kapitel 54, vers 10)

Ja, om än bergen viker bort och höjderna vacklar, så skall min nåd inte vika ifrån dig och mitt fridsförbund inte vackla, säger Herren, din förbarmare.

4 kommentarer:

 1. Ja,jag hörde om det på nyheterna,det är fruktansvärt det som hänt folket där!!!...Jag är med och beder!!!...Tack för att du uppmärksammar detta,så att fler kan vara med och bedja!!! Kram på dig,älskade Myrra!!!

  SvaraRadera
 2. Oh, vilken vacker julstämning det var här inne på din blogg Myrra. Har kollat nyheterna och hört från Filipinerna. Allting håller på att rasa samman. Men vi får hoppas att människorna i sin nöd, böjer sig vid korset, och ropar till Herren. Ett frälsat hjärta är guld värd, inför Jesus när Han kommer igen. Kram !

  SvaraRadera
 3. Hej Annika!
  Ja, kära vän! Det är det viktigaste av allt! Tillsammans med Honom har vi hjälp och kraft i all nöd, men utan Honom äger vi ingenting ens i överflödet!
  Tack för uppmuntran förresten ang. bloggen! Du har så jättefint du också, det är en fröjd att hälsa på dig för där en härlig atmosfär som går rätt till hjärtat!
  Önskar dig nu en välsignad vecka där du får gå i Herrens tjänst med framgång! Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej Kära Marguerite!
  Tack för att du hjälper till i bön! Jag tänker på så fort allt händer! Dessa människor som är vana vid kraftiga stormar och naturens vrede, de var totalt oförberedda när det hände! På ett litet tag var allt bortspolat... det går knappt att föreställa sig!
  Hoppas att ni har kryat på er, hela familjen! En välsignad vecka ber jag om att du ska få! Kram!

  SvaraRadera

Kommentar: