10 december, 2011

Vi är inte lämnade ensamma, vi har ett hopp…

Operation “Black cloud” (mörka moln)  Israel förbereder sig för en eventuell attack på den Judiska nationen.

image

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/12/09/operation-black-cloud-israel-to-begin-national-drill-simulating-dirty-bomb-attack-on-jewish-nation/

Jerusalem har länge fruktat för att landet kan komma angripas av kärnvapen. Nu förbereder sig landet nationellt för s.k. “dirty bomb” attack genom att förbereda för att öva nationellt. Det står att läsa i en artikel som länken här ovanför går till (Engelska).

Världen har accelererat snabbt mot att länderna hotar varandra från alla sidor. De kärnvapen som vi visste att vissa länder hade, talades det mer tyst om tidigare, men nu lyfts de fram med hotfulla kommentarer länderna emellan. Det är en utveckling som pekar åt det håll som Bibeln talar om, att hatet ska breda ut sig alltmer i sista tiden, och att Israel ska stå som måltavla och hatobjekt för många. Mina böner går till alla drabbade av smärta och fruktan som detta hat åstadkommer.

Rosa kors i vatten

 

Vare sig de är Palestinier eller Israeler så har inte Gud menat att de skulle behöva vakna och somna med fruktan för sitt liv. Gud är kärleken och om vi hade Honom som föredöme, skulle inte jorden och dess befolkning se ut som den gör i dag. Ändå får Gud skulden, till och med från de som anser att Han inte finns. Om Gud skulle ha valt att göra oss till marionetter som han kunde styra dit han ville, så hade han gjort det. Men som gåva har han gett oss en FRI vilja. När vi använder den oförståndigt så blir det konsekvenser som vi får ta. Men om vi gör tvärtemot Guds vilja kan vi inte skylla på honom när vi ser barn som svälter, krig som bryter ut, våld som härjar fritt. Han avskyr det och kommer att sätta stopp för det!

Jesus och jordgloben

Varför gör han inte det då NU, kanske du undrar? På det svarar Bibeln att Han kommer att göra det! När Jesus kommer tillbaka till jorden så ska Han upprätta allt på nytt. Men att Han dröjer, det är FÖR VÅR SKULL, säger Bibeln. FÖR ATT VI SKA FÅ TID ATT OMVÄNDA OSS SÅ VI INTE GÅR FÖRLORADE! En dag kommer när det är för sent! Det är allvarligt, vänner! Ta vara på tiden, ÄN ÄR FRÄLSNINGENS DAG, säger också Guds ord!

Den här helgen tänder vi tredje ljuset. Vi närmar oss alltmer firandet av när Jesus föddes till jorden. Han kom för vår skull, för min och din! Han är vår räddning och vårt ljus, vår styrka och vårt hopp!

I HONOM ÄGER VI ALLT, utan honom äger vi ingenting av värde! Det är sanning, eftersom det står skrivet i Guds eget ord!

Önskar er alla en välsignad tredje Advent!

 3adventa

Varmt Välkommen till Janne som är ny Följare på Fyrbåken! Gud välsigne dig! Hoppas att du ska trivas hos oss!

Fyrbåken blinkar:

star5

(Kolosserbrevet kapitel 1, vers 13 – 14.)

Han har räddat oss ur mörkrets välde och fört oss in i sin älskade sons rike, och genom Sonen har vi friköpts och fått förlåtelse för våra synder.

8 kommentarer:

 1. Man förfasar sig dagligen, och stundligen över allt detta hat, som breder ut sig i världen. Det står till och med släkten mot släkten skall sätta sig upp mot varandra osv... i bibeln. Det finns inget som är vackert, och orört och ingen kärlek kvar. SUCK...Det är mycket som kommer att hända på en och samma gång nu Myrra. Människan är sig lik: Har de ingan annan att skylla på, så skyller dom på Gud, som har gjort allt, för att just rädda oss. Tack för ännu ett alvarligt budskap. Jag sänder även mina böner, upp till Herren. Var välsignad och kramar !

  SvaraRadera
 2. Hej du fina Vanja!
  Ja, mycket är mörkt, men det är lättare att hantera det på något sätt tycker jag när vi vet vad som kommer sen! Och jag är så glad för dig! Du är ett ljus i mörkret och sprakar och gnistrar, totalt orädd och frimodig! Det är just det som jag tror är så viktigt nu, ett klart, rakt budskap som du och din syster är så fantastiska på!
  Gud välsigne dig min vän! Ha en fin helg! Herren ska leda dig framåt varje steg och sätta dig på rätt plats i rätt stund. Du är så lyhörd för Herren och din kärlek är så stor! Det bådar gott för framtiden! Kram!

  SvaraRadera
 3. Tusen takk igjen Myrra,for et velsigna inlegg!!!
  Jeg sier det samme til deg også søster.
  Du er en mektig kriger i Guds rike,og Jesus skal rikelig velsigne deg tilbake.
  ROMERNE 8 VERS 32.
  Hilsen fra Katthult.

  SvaraRadera
 4. Tack Jan Samuel! Det är du också och dessutom en stor, stor uppmuntrare! Jag tänker på böneämnet som du bad oss ta med och ber om att du ska få bönesvar!
  Gud välsigne er på Katthult!

  SvaraRadera
 5. Fast Israel har väl en massa kärnvapen som de fått hjälp med av USA tänker jag mig? Om de använder kärnvapen, ja då förstörs väl miljön om inte annat?... (för att inte tala om att folk säkert kommer att dö direkt eller indirekt).


  /Andreas

  SvaraRadera
 6. Tusen takk for dine gode ord søster!!!
  Du er et godt menneske,og til stor velsignelse for mange mange der ute.
  JOSVA 1 VERS
  5 Ingen skall kunna stå dig emot i alla dina livsdagar. Så som jag har varit med Mose, så skall jag också vara med dig. Jag skall inte lämna dig eller överge dig.

  SvaraRadera
 7. Jan Samuel!
  Tusen tack! Du må tro att jag behövde de orden nu! Dessa ord var precis de som jag har bett om, så de kändes som ett bönesvar till välsignelse, trygghet och hopp! Tusen tack, för att du gav dem till mig!
  Må Gud rikligt välsigna dig!

  SvaraRadera
 8. Hej Andreas!
  Ja, det är extra hemskt att de som har kärnvapen i sin arsenal, börjar att konkret hota med dem. Det har inte Israel gjort vad jag har förstått, men de har sagt att de måste försvara sig och kanske ingripa i förebyggade syfte, för att överhuvudtaget kunna överleva. De har ju blivit hotade med att de ska "utplånas från kartan" att de inte har rätt att finnas till.

  Andra länder höjer också tonen mot varandra, både Kina, USA och Ryssland har skärpt tonen mot varandra och kommunikation är irriterad och aggressiv.
  Ha en fin helg Andreas!

  SvaraRadera

Kommentar: