05 januari, 2012

Ett kort inlägg…

1235179014673_f

Vill bara sände en hälsning om God Fortsättning på det nya året till er alla Fyrbåkens läsare! Vi håller som bäst på med inventeringar och bokföring för det nya bokföringsåret, så det blir tyvärr inte tid att skriva så mycket inlägg i dessa dagar. Det är mycket oroligt i Mellan Östern, det har väl inte undgått någon som följer nyheterna. Vi följer noga vad som händer och ser med oro på den upptrappning av hot och hårda ord som förekommer. När det handlar om olja, pengar och makt så kan det ta vägen vart som helst.

Sök Jesus Kristus, lär att känna Honom allt mer! Du har ALLT att vinna och ingenting att förlora!

Fyrbåken blinkar:

star5

(Matteusevangeliet kapitel 6, vers 24.)

“Ingen kan tjäna två herrar. Antingen kommer han att hata den ene och älska den andre eller att hålla fast vid den ene och inte bry sig om den andre. Ni kan inte tjäna både Gud och mammon.”

6 kommentarer:

 1. Så sant, som det är skrivet. Ingen kan tjäna två herrar. Ondskan har inga gränser, där den drar fram här på jorden. Men vi som Kristi brud, får fylla på oljan, i våra lampor, så vi står redo när Jesus kommer. Himlen är öppen över dig ! Kramar !!!

  SvaraRadera
 2. Jobba inte för mycket nu,bara!!!...Önskar dig en välsignad fortsättning på det nya året!!!...KRAM!!!

  SvaraRadera
 3. Hej Vanja!
  Ja ondskan breder ut sig över hela jorden så som det är sagt. Ända tills den dag Jesus kommer och sätter stopp för allt. Och det verkar inte dröja länge till...
  Gud välsigne dig vännen! Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 4. Hej Marguerite!
  Nej då, jag har fått hjälp nu så det är snart klart! Jag önskar dig också en välsignad fortsättning på det nya året Marguerite!
  Många kramar!

  SvaraRadera
 5. Är ni många på ert företag? Tänkte annars att det bara var du.  /Andreas

  SvaraRadera
 6. Hej Andreas!
  Vi är tre som kämpar här. Men jag gör allt det administrativa jobbet. Eftersom det är en webbshop så blir det ju det huvudsakliga arbetet vid datorn. Men det blir även mycket annat som hopar sig för att ruljansen ska hållas igång och då finns de andra två.

  Önskar dig en fin trettondag Andreas! Allt gott och kram!

  SvaraRadera

Kommentar: