10 januari, 2012

Stark jordbävning i Indonesien…

Styrkan i skalvet var 7,3. Först utgavs ingen tsunamivarning men det ändrades senare. Vi får följa nyheter och hoppas att allt går så bra som möjligt. De sju vulkaner som tidigare har visat oroande tecken för utbrott står nu på högrisknivå. Enligt “Vasabladet” så var skalvet på 7,6. Det blir motstridiga uppgifter i början för det inträffade i kväll, tisdag den 10 januari, efter klockan 22.00. Vill du läsa mer om detta på engelska så finns länken här nedanför att klicka på.

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/01/10/7-3-magnitude-earthquake-strikes-off-the-west-coast-of-northern-sumatra/

21023a6kmjr4vvz[4]

 

President Obamas administration planerar enligt uppgift att skapa Internet-ID för alla amerikaner, säger en artikel på Fox News.  “Vad vi talar om är att öka online-säkerhet och integritet, och minska och kanske till och med eliminera behovet av att memorera ett dussin lösenord, genom skapande och användningen av mer pålitliga digitala identiteter ". Så sa Gary Locke i fredags vid Stanford Institute for Economic Policy Research. enligt CNET.com.  Du får läsa vidare på engelska här:

http://www.foxnews.com/politics/2011/01/08/report-obama-administration-plans-create-internet-id-americans/

Mina egna tankar går till den identitet som bibeln talar om, som  ska påtvingas människor i den sista tiden. Jag menar inte att detta är det omtalade “märket” men jag tycker mig se att utvecklingen går allt mer åt det hållet att vi ska få en sorts identitet på ett enkelt sätt, där vi inte längre ska behöva hålla reda på olika lösenord osv.

Bra, kanske du tycker att slippa lösenord. Ja, det kanske är just det som är tanken. Att allt har gjorts så krångligt för oss, för att vi ska lättare säga “ja” till att slippa allt krångel. Då blir vi lättare att övertala den dag det är dags och vi blir erbjudna det märke som Bibeln varnar oss så starkt för att ta emot. Utan det märket, kan ingen varken sälja eller köpa, säger bibeln. Den som har tagit emot märket går evigt förlorad för den har lierat sig med satan själv. Här gäller det att vi är vakna och tänker oss för noga. Det ska ske så bedrägligt och så smart, så vi knappt alls kommer att ana oråd. Det är därför det är så viktigt att vi hjälps åt att vaka över utvecklingen. Bättre att vara försiktiga i överkant än att gå sovande vägen fram och överrumplas.

Jag är så glad över en ny följare!

Välkommen Marianne! Kram!

images27

Fyrbåken blinkar:

fyrbåken blinkar

(Uppenbarelseboken kapitel 3, vers 11.)

“Jag kommer snart. Håll fast det du har, så att ingen tar ifrån dig segerkransen.”

6 kommentarer:

 1. Ja vi får vara på vår vakt,,,vakande och bedjande,,,det har du å rätt i Myrra!!!Utvecklingen går fram skrämmande fort nu...Ha en skön och fin dag och TACK för det du bevakar och delar med dig av!!!...KRAM!!!

  SvaraRadera
 2. Hej Marguerite!
  Det är gott att veta att vi är många som har insett vilken tid vi lever i. Hoppas att vi tillsammans kan förmedla detta allvar till flera.
  Du ska ha en välsignad dag, min vän! Kramar till dig!

  SvaraRadera
 3. Ja, det här var viktig information. Det gäller att tänka sig för, både två, och tre gånger innan man gör något. Jag håller med om, att det kommer smygande, att man knappt märker det. Djävulen ska ju förkläda sig, i ljusets skepnad, för att just förvilla människorna, står det. Vi går hastigt mot slutet, men ändå början till någonting fantastiskt.../ Önskar välsignelser och Andens kraft över dig. Kram !

  SvaraRadera
 4. Hej på er alla "syskon"
  Tack Myrra för allt du skriver om. Underbart att
  denna välsignade blogg finns=)

  SvaraRadera
 5. Hej Vanja!
  Ja du vet en del vill inte att man ska påminna om att tiden är allvarlig, de tycker att man skräms! Men det är bättre om vi är övertydliga än att vi inte nämner något. Det handlar om evigt liv, eller evig död! Måtte vi få folk att förstå att det finns ett djupt allvar bakom alla våra maningar och vädjanden om att de ska söka Jesus, medan möjligheten står kvar! Tack för allt du gör och kämpar på för Guds rike! Du är så värdefull, min vän!
  Kram till dig! Gud välsigne dig rikligt!

  SvaraRadera
 6. Hej Anonym!
  Tusen tack för din uppmuntran! Uppmuntran stärker oss och hjälper oss att ta ett steg till och fyller oss med glädje för vi känner att det vi gör får betyda något för någon! Det är det som gör mig så glad att få reda på för i bland kan man bli lite uppgiven och då är det lätt att tappa modet, så tack kära du!

  Jag tror att vi som redan är troende kan hjälpas åt att göra Jesus levande och verklig för de som ännu inte känner honom. Så välkommen hit, du är bland syskon och tillsammans kan vi berätta om Jesus för de som inte känner Honom i en nära relation ännu!
  Gud välsigne dig och stor kram till dig!

  SvaraRadera

Kommentar: