04 mars, 2012

Bilder från stormarna i USA…

De har funnit en liten flicka som stormen slet ur sin mors armar. Bilder på flickan och många bilder på hur stormen har ställt till det ser du om du klickar på länken här nedanför.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2109540/Indiana-tornado-2012-Baby-girl-field-miraculously-survives.html#ixzz1o7oEqOfu

2 kommentarer:

 1. Fruktansvärt Myrra. Vilka enorma krafter, som kan sättas i rörelse. Och förödande för dessa stackars människor. Tänker på hur bra vi har det, och är förskonade från ganska mycket, än så länge här i Sverige. Önskar dig allt gott ifrån ovan. Kramar !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika!
   Ja, det är hemska krafter! Den här gången hade det varit så många virvelstormar samtidigt också. Jag tänker på hur fort allt kan ändra sig för en människa. Tänk den som har strävat ett helt långt liv för att skapa sig ett vackert hem, kanske fullt med statusprylar och senaste trender. På ett ögonblick kan allt sopas bort. Säkrast att inte bygga sin glädje kring saker, de kan fort försvinna och vad har vi då kvar om vi inte har en fast tro att falla tillbaka på...?
   Nu önskar jag dig en riktigt välsignad vecka Annika! Herren leder dig framåt på nya äventyr! Kram, kram!

   Radera

Kommentar: