05 april, 2012

Påskhälsning till er alla…

En god och välsignad Påsk helg önskar jag er alla!

the-lion-and-the-lamb

 

 

Den största segern någonsin vanns på korset!

Tack Jesus!

Kram från Myrra!

10 kommentarer:

 1. JA TAKK OG LOV MYRRA!!!
  HALLELUJA!!!!!!!!!!!!!!
  JESUS ER VEIEN SANNHETEN OG LIVET,
  OG INGENTING ER UMULIG FOR HAM.
  GUD VELSIGNE DEG OG DINE!!!!!!!
  HILSEN FRA KATTHULT.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jan Samuel!
   Om du visste vad jag saknar er! Min panna har fått ännu fler djupa veck och rynkor må du tro.. :-) Jag jobbade dag och natt i nästan en vecka för att flytta över allt till den nya butiken. När allt var nästan klart så visade det sig att den nya butiken inte var vad jag trodde att den var. Därför är det bara att bita i hop och börja om allt från början igen. Nu flyttar jag för andra gången.

   Som tur var firade vännerna på Kanal 10 nattvard tillsammans med sina tittare. Så jag fick stilla mig och ha en Getsemane-afton hemma i vardagsrummet en stund, innan jag återgick till arbetet. De sjöng så vackert om "Det urgamla kors" och jag kände tacksamheten stråla från mitt hjärta upp mot Jesus Kristus, min Befriare! JA, jag vet att Han lever!

   Hoppas att ni har det bra Jan Samuel och att ni har en välsignad påsk! Jag önskar er en stärkande och glad påsk med Jesus i centrum!
   Guds välsignelse! Kramar till er!

   Radera
 2. Jasså...? Har du återvänt till jorden nu för ett kort inlägg...Hahaha !!! / Jag ska be för dig, att Herren må lägga allt till rätta för dig, kära Myrra. Försök att ha en fridfull välsignad påsk ändå, trots allt. Önskar dig Herrens rika välsignelser. Kära kramar till dig från mig ! DET ÄR SEGER I NAMNET JESUS, OCH JESUS KOMMER SNART !!!

  SvaraRadera
 3. Hej min älskade vän!
  Tack för din hälsning, jag blev så glad! Jag önskar jag skulle kunna visa dig min situation, men den går inte att förklara här för det skulle bli alldeles för långt. Utan Jesus så vet jag inte vad som skulle ha hänt. Nu fortsätter jag i Hans kraft, jag måste börja från början igen. Det är styrka i vetskapen om att Jesus möter problemen före mig och lotsar mig vidare. Jag ser fram emot den dagen när jag i lugn och ro får läsa allt som ni har upplevt under tiden jag har varit begravd i arbete. Era bloggar ska inte ögnas igenom hastigt, utan man ska låta sig förvandlas av det goda man får ta emot och låta det sjunka in. Tack för förbön, jag behöver det. Jag kan inte berätta mer här men Gud vet om allt och det handlar inte enbart om arbetet utan mycket svårare saker.
  Ha en ljuvlig vårtid i ditt underbara Paradis! Jag kan ana hur vackert ni har det nu i era trädgårdar. Snart är Herren här - det lär inte dröja!
  Kram och fortsatt välsignad helg!

  SvaraRadera
 4. Du Myrra, kanske bäst du varnar det där lammet på bilden att det är ett lejon bakom!...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Andreas!
   Nej då, det lammet har sannerligen inget att frukta :-) Det är inte vilket lejon som helst som står bakom. Det är Lejonet av Juda, en symbol för Jesus Kristus. Han vakar över varje människa som tillhör Honom, som en herde vakar över sina får i hjorden. Så lammet är tryggt, liksom vi är trygga när vi tillhör Jesus! I motgång och i medgång, är Han alltid densamme!
   Glad Påsk Andras! Påsk-kram!

   Radera
 5. Han hade makt att till sig kalla.
  Tiotusen änglar till sitt försvar
  Istället led han och dog för alla
  För att frälsa Världen han korset bar.
  Fridfulla påskhälsningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Bert osså Arvid!

   TACK för din underbart välsignade text - den säger allt! Många som ännu inte är troende, ser på Jesus på korset som en plågad man som de lyckades sätta dit till sist. De glömmer bort att Han frivilligt gav sitt liv och skulle ha kunnat lämnat sina plågare och korset när helst han ville. Men för att priset för vår synd skulle bli betald, en gång för alla, gick Han hela vägen. Tack och lov för det, jag gråter av tacksamhet när jag tänker på det. Utan detta hade ingen av oss haft en möjlighet att ta emot någon befrielse, men nu står vägen öppen för oss alla! Åh, måtte människor inse detta medan löftet om frälsningen finns kvar!

   Tänk att en så pass kort vers kan säga allt! Den var verkligen till välsignelse! Tack Bert osså Arvid! :-)
   Jag önskar också dig en välsignad påsk, go och gla, full av frid och tacksamhet!
   Kram från mig till dig!

   Radera
 6. HEI SØSTER.
  KJENTE SÅ FOR Å HILSE DEG OG DINE MED
  DENNE MEKTIGE SANGEN AV AAGE.
  GUD VELSIGNE DEG OG DINE SØSTER!!!!!!!
  HILSEN FRA KATTHULT.

  ET UNDER PÅ GOLGATA HENDTE

  13. april 1977
  Aage Samuelsen

  Et under på Golgata hendte,
  en synder ble født på ny.
  Min sjel seg til Herren omvendte,
  hos Ham fikk jeg hvile og ly.

  KOR:

  "Jeg lever hver dag i hans nåde,
  og vandrer med Ham i tro.
  Jeg ønsker Han alltid må råde.
  Da vet jeg mitt hjerte har ro."

  Om all verdens rikdom meg lokker,
  og stråler i all sin prakt,
  fra frelsen den aldri meg rokker,
  der står jeg i fineste drakt.

  Snart hjemlandets klokker skal ringe,
  til bryllup med Frelseren.
  I seier han skaren vil bringe
  til herlighet i himmelen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jan Samuel!
   Vad glad jag blir att få ta del av Aages sånger! När jag läser hans texter, så känns det att de är födda av Den Helige Ande! Det är något märkligt med många av dessa gamla sånger, skrivna av t.ex. Aage Samuelsen, Lina Sandell mfl. de måste ha levt mycket nära Herrens hjärta för att lyssna in dessa texter, som ger ringa på vattnet rätt in i våra egna hjärtan, så många år efter att de skrevs. Det är ett gott kännetecken på att en sångtext är född av Gud när den den aldrig slutar att beröra och ge välsignelse till den som lyssnar. Dessa texter tar tag i mig på ett alldeles speciellt sätt. Så tack än en gång för att du delade denna sång med mig!

   Sov gott och var välsignad i Jesu namn! Nu kommer Påskdagen. Då får vi hälsa varandra med orden "Han är uppstånden" Ja, Han är sannerligen uppstånden!

   Radera

Kommentar: