15 juni, 2012

Se den jättestora asteroiden live när den kommer nära jorden i kväll/natt …

abc locusts kb 120613 wblog Plague of Locusts Hits California Town

Brian och Deborah Cambell  i USA  har drabbats av en gräshoppsplåga av nästan bibliska mått.  Gräshoppor, tusentals av dem, äter genom trädgården, förstör grödor och lämnar ett en gång blomstrande område nästan helt öde. "Vi vet inte vad vi ska göra",  säger Deborah Campbell  till lokala stationen KCRA. "Vi vet inte hur vi ska kunna stoppa dem. Vi bara föder dem nu." Gräshopporna har också angripit Brad Lucchese trädgård . De äter  allt utom tomaterna, sade Lucchese till KCRA. Från och med idag, är problemet begränsat till ett relativt litet område i staden Herald, Kalifornien, känd som "The Grove", men lokalbefolkningen fruktar att det kommer att växa och sprida sig, att de angriper fler trädgårdar och hotar vingårdar i området.

På nedanstående länk kan du se en liten kort video på deras ovälkomna gäster i trädgården.

http://abcnews.go.com/blogs/headlines/2012/06/plague-of-locusts-hits-california-town/

 

Så till den stora asteroiden. När jag skriver det här så återstår knappt två timmar till nästa livesändning.  10

Ett ovanligt stort jordnära objekt, 2012 LZ1  som nyligen har upptäckts av Rob McNaught och kollegor  2012 10 juni / 11 - Slooh Space Kamera kommer att sända live med Bob Berman och Rob McNaught!

Du ser sändningen på följande länk:  Men du kan också klicka direkt på natthimlen ovanför så kommer du direkt in på sidan.  Det är ett redigt stort berg som kommer farande, närmare bestämt ca 300-700 meter, över en halv km!!!

http://events.slooh.com/

 

Fyrbåken blinkar:

501

(Uppenbarelseboken kapitel 21, vers 5.)

Och Han som satt på tronen sade: “Se,  Jag gör allting nytt.” Och Han sade: “ Skriv, ty dessa ord är trovärdiga och sanna.”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: