01 juli, 2012

Du hänger väl med på Löttorps Campings direktsändningar hela veckan…

LÖTTORPS CAMPING
LIVESÄNDNING
löttorps campings tältet
V 27 är det livesändningar direkt från Löttorps Camping på Öland. Det är Kanal 10 Sverige, den kristna  tv-kanalen från Älmhult och deras norska systerkanal, Kanal 10 Norge, som bägge samsänder från Löttorp. Det blir många timmars livesändningar och för oss som inte har tillfälle att besöka Öland är det en stor glädje att få följa sändningarna via tv. Klicka på bilden eller på länken här nedanför så kommer du till Kanal 10 webbsida och kan följa sändningarna via datorn, i fall du inte har möjlighet att se Kanal 10 via TV. När du kommer in på sidan så finns en liten TV-ruta som det står Webb-tv på, klicka på den så ser du Kanal 10.

6 kommentarer:

 1. Guds Frid till dig Myrra. Får gå igenom bloggarna för att se vad som händer och sker. Haft fullt upp med jobb denna vecka som gick. Söndagskvällen avslutade vi med kalas hos barnbarnen, som tyvärr spårade ut när jag skulle visa dem hur man åker skatebord eller bräda som jag kalla det. Slog mig något fruktansvärt. Hade nog lite av änglavakt. Men jag visade ju i allafall mina barnbarnen hur man inte ska göra... utan alltid ha skydd när man åker...Hahaha !! Jag ska kika runt på tv-kanalerna Myrra, och tacka dig för denna info. Önskar dig Herrens alla välsignelser och en fin dag i Arvika. Kramar !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika!
   Nej... men kära vän, tänk att du skulle råka så illa ut. Men är olyckan framme så är den, det är inte så mycket att göra åt. Men du är minsann inte rädd eller backar undan. Jag skulle aldrig våga ställa mig på en skateboard bräda, det fullt upp att gå på vanligt sätt för mig :-) Hoppas att du kommer igen snabbt och återhämtar dig. Du får vila mycket nu och vara extra snäll mot dig själv. Usch, jag ryser när jag tänker på hur illa det kunda ha gått och tackar Jesus för änglavakten!
   Många krya på dig kramar! Vila och ta hand om dig!

   Radera
  2. Tycker att du kan åka skateboard nedför trapporna där du bor Myrra, vara lite ungdomlig... :)

   Radera
  3. Hej Andreas!
   Nähädu... det blir det inget av med...
   Ha det gott och fint!

   Radera
 2. Jag har ännu inte tittat så mycket på sändningarna ifrån Löttorp,bara lite...
  Men "vår" Britt-Marie,var ju där,hela veckan,och hon var ganska besviken,hade inte fått ut så mycket av mötena,skrev hon i sms till mig.
  Kanske är inte LP,vad det varit,,,det brukar ju annars vara mycket sång&vittnesbörd om vad Jesus gjort och gör i människors liv,,,
  Jag får väl ta mig en närmare titt.
  Herren välsigne din dag,det verkar som vi skulle få lite sol...
  KRAAAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säger du det... det är intressant att läsa, för det är ju tredje året som jag inte är där nu och jag vet att det har hänt mycket, ny ledning osv. Men den här veckan är ju Kanal 10 Sverige och Norge där och det är de som håller i allt som sker, både med talare och musiker.
   För övrigt är det så sorgligt att Löttorps Camping nu är sålt. Kanske är det därför som det inte är sig likt, jag vet verkligen inte. Men tänk så många som har fått sitt liv förvandlat där genom åren. Där har många fått möta Gud, bland annant jag själv då... :-)
   Just Lp möten brukar ju precis som du skriver var särskilt starka fina vittnesbördsmöten. Hoppas att inte det ska ändras för de behövs verkligen. Jag har ju själv i ungdomen festat hårt så jag vet vad det vill säga att sitta fast i detta gissel och minns vad vittnebörden grep tag i en.
   Ha det riktigt gott Marguerite! Nu har du väl snart semester?
   Många kramar och Guds frid och glädje!

   Radera

Kommentar: