10 juli, 2012

Jag fick ett tips från Holger Nilsson i den profetiska tidskriften “Flammor”…

animaatjes-bloemen-58211

Jag är så tacksam för det tipset. Holger berättade om Isik Abla som var inbjuden till Nyhemsveckan som talare under årets midsommarkonferens. Hon hade ett budskap till Sveriges kristna nedlagt i sitt hjärta som hon delade med sina lyssnare och det är tolkat till svenska. Det var starkt och tog tag ordentligt på insidan och ledde till rannsakning och eftertanke.

 

Jag presenterar henne inte närmare här utan när du kommer till sidan med webbtv-sändningen från Nyhem så finns där en kort presentation av henne. För min del var det första gången jag fick lyssna till henne, tidigare hade jag aldrig hört talas om henne. När mötet har pågått i ungefär 40 minuter tar Isik över och börjar dela sitt budskap. Om du tycker det blir för långt att lyssna till allt innan hon börjar predika så kan du bara ta tag i reglaget under videorutan med muspilen och dra reglaget tills det gått knappt 40 minuter, det står siffror i minuter så du vet hur långt du ska dra i reglaget.  Nedanför här ser du adressen till webbsidan som du ska klicka på för att komma till tv-sändningen från Nyhem.

Missa det inte, för det är värdefullt! När du kommer in på sidan så är det mötet från den 21 juni, bibelstudium med Isik Ambla som du ska välja i  höger marginal.

http://nyhem.media.fnf.nu/4/nyhemsveckan_2012/

 

Fyrbåken blinkar:

501

(Uppenbarelseboken kapitel 3, vers 11.)

Jag kommer snart. Håll fast det du har, så att ingen tar ifrån dig segerkransen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: