11 juli, 2012

Ryssland sänder krigsfartyg till Mellanöstern…

krigsfartyg
Enligt artikeln i “The Telegraph” har Ryssland sänt jagare och fartyg till Mellanöstern som avseglade från Arktis och Svarta havet, allt enligt ryska källor säger artikeln. Rysslands försvarsministerium insisterade på att uppdraget var en del av en tidigare planerad övning i Atlanten, Medelhavet och Svarta havet och åtminstone ett av fartygen patrullerade vattnen utanför Syrien tidigare i år.
Men västerländska diplomater säger att uppdraget är för att visa konkret stöd för Assad, att varna väst mot militära ingripanden i Syrien och att förbereda för en eventuell evakuering av ryska medborgare från landet. Artikeln i sin helhet kommer du till om du klickar på nedanstående länk. Jag har bara fritt översatt en liten del. (Engelska)
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/9390177/Russia-sends-warships-to-Syria.html


Krig
Även den här artikeln berättar om samma sak.
En flottilj av ryska marinens fartyg seglade tisdag mot Medelhavsområdet, där Ryssland har en lite bas i Tartus, Syrien. Krigsfartygen avseglade dagen efter att Rysslands President Vladimir Putin anklagat väst för “missilbomb demokrati”. Den artikeln kan du läsa mer om på länken här under. (Engelska)
http://www.voanews.com/content/russia-syria-navy-ships/1382067.html
 
Fyrbåken blinkar:
001
(Markusevangeliet kapitel 4, vers 21 – 23.)
Och Han sade till dem: “Inte tas lampan fram för att ställas under sädesmåttet eller under bänken. Den sätts på hållaren. Det finns ingenting dolt som inte skall dras fram och ingenting undangömt som inte skall komma till synes. Hör, du som har öron att höra med.

2 kommentarer:

 1. Ja det kanske drar ihop sig...

  (Lite trött också på att västvärlden, och inte minst USA, alltid ses som hjältar, och t.ex. Ryssland och övriga som skurkar).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Andreas
   Ja, det verkar allvarligt, för det är många som är oense om både makt och olja, pengar, naturtillgångar, vapen... ja, det finns många möjligheter att bli oense när det gäller dessa saker och det verkar som om det laddas upp för en urladdning.

   Hoppas du har det bra! Kram!

   Radera

Kommentar: