05 oktober, 2012

Påminner om en video…

21379f89l0y8axn

Tack Marianne för att du påminner om en video från Nyhemsveckan  i år 2012 som är lika rykande aktuell i dag och vi behöver den så mycket. Isik Ambla heter kvinnan som bär fram till oss det  budskap som Herren har lagt ner i hennes hjärta.

När man kommer in till sidan som man landar på efter att ha klickat på länken nedanför så, ska man välja i högra marginalen, Nyhem 2012 och sedan “Bibelstudium 23 juni med Isik Ambla”. Mycket allvarligt och rannsakande för hjärtat. Det finns ett pris att följa Jesus och men det är värt allt! Här kommer länken! Gud välsigne dig Marianne och tack för att du påminde om videon!

http://nyhem.media.fnf.nu/4/nyhemsveckan_2012/

Fyrbåken blinkar:

501

(Romarbrevet kapitel 12 vers, 2.)

Anpassar er inte efter denna världen, utan låt er förvandlas genom förnyelsen av era tankar, så att ni kan avgöra vad som är Guds vilja: det som är gott, behagar Honom och är fullkomligt.

2 kommentarer:

 1. Det var ett mycket stark och rakt budskap hon fick förmedla till svensk kristenhet. Men som så många gånger förr är jag rädd att även det här budskapet kommer att falla platt till marken. David Wilkerson budskap till en apatisk svensk kristenhet är ett bra exempel på hur och vad som händer när det profetiska ordet inte tas emot på rätt sätt.
  Gud välsigne dig!
  har bytt blogg, numera finns jag här
  http://friattleva.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Tony!
   Så glad att höra från dig! Hoppas att allt är bra med er! Ja, det är allvarligt om inte det når innanför hjärtat och får verka det Gud vill att det ska verka!
   Jag kommer och hälsar på dig Tony! Roligt att du bloggar igen!

   Kram till dig och familjen!

   Radera

Kommentar: