26 oktober, 2012

Strider trappas upp…

image

Enligt Pastor Brian, som hänvisar till Hesekiel 38/39, kommer det gamla riket Kush, som omfattar Sudan idag, att hjälpa till i attacken mot Israel. Jag minns när jag läste detta, att jag blev så fundersam. Sudan? Det kändes så långsökt på något sätt, men Pastor Brian har framhållit detta hela tiden. Nu visar det sig att det har kört ihop sig rejält i relationen mellan Sudan och Israel sedan Israel har fått skulden för att ha förstört en vapenfabrik i Sudan.

Nu får Pastor Brian avsluta genom att jag gjort en fri översättning av slutet på ett av hans inlägg i samband med Sudan – Kush.

“Sudan var en liten obetydlig bit av det profetiska pusslet för några dagar sedan, men nu är det en av de mest betydelsefulla, inte på grund av sin storlek, men för sin betydelse att vara den sita biten innan ett mycket viktigt profetiskt ögonblick snart ska bli realiserat.

Vårt uppdrag är att förbereda våra hjärtan för den tiden kan snart vara för handen. Låt oss ge ut Evangeliet med kärlek, inte med fördömelse, och vara ljus för Jesus Kristus i en mörknande värld. Vi är inte kallade för att samla rikedomar på denna jord, utan för att komma dit där Gud är förhärligad och Kristus är allenarådande i vår närvaro. Var stark och modig, Kristus har erövrat världen!”

(Slut fri översättning.)

Här är länken om du vill läsa mer om Pastor Brians profetiska nyheter. Engelska men där finns en knapp uppe till höger på sidan som man kan välja översättning och språk."

http://www.pastorbrianroberts.com/

Fyrbåken blinkar:

501

(Hesekiel kapitel 38, vers 18 – 23.)

Men på den dagen, den dag då Gog kommer över Israels land, säger Herren, Herren, då skall jag ge luft åt min vrede. Ja, i min nitälskan och min vredes eld försäkrar jag det: på den dagen skall det förvisso bli en stor jordbävning i Israels land. Då skall de bäva för mig, både fiskarna i havet och fåglarna under himmelen och djuren på marken och alla kräldjur som rör sig på jorden och alla människor på jordens yta. Och bergen skall slås ned och klipporna störta omkull och alla murar falla till jorden. Och jag skall uppbåda svärd mot honom på  alla mina berg, säger Herren, Herren. Den enes svärd skall vara vänt mot den andres. Och jag skall gå till rätta med honom genom pest och blod. Och slagregn och hagelstenar, eld och svavel skall jag låta regna över honom och hans härskaror och över de många folk som följer honom. Så skall jag bevisa mig stor och helig och göra mig känd inför många folks ögon, och de skall förstå att jag är Herren.

4 kommentarer:

 1. Hej. Först när jag såg flaggan tänkte jag att det var Irak´s flagga. Men sedan slog jag upp Sudan´s flagga och ser att det nog är den. Tycker det finns så många flaggor och nationer att hålla reda på.

  Konstigt, vad har Israel med Sudan att göra... Jag tycker nog inte Israel borde hålla på med attacker i Afrika? (jaja, Egypten kanske också är Afrika, men Sudan är väl långt ifrån Israel?...) .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Andreas
   Ja, jag själv har jättesvårt att lära mig hur flaggorna ser ut i andra länder, utom de vanligaste förstås.

   Jag vet inte vem som bär skulden eller vad som är i görningen, men reagerade på att nu är också Sudan med i den skaran som vill attackera Israel precis som vi läser i Guds ord.
   Ha det bra Andreas! En välsignad helg önskar jag dig!

   Radera
 2. Du... kan man ta upp en annan sak. Hörde idag tror jag, om nån UFO-historia från USA. Detta med UFO´n är flitigt förekommande numera?

  Men... grejen är... det står väl i Bibeln något om "tecken skall visa sig i skyn" eller nåt i den stilen... man har ingen anledningen att tro att alla UFO-berättelser kan vara dessa tecken?... Det var väl en tanke...

  Om inte flera av UFO-historierna är s.k. "drönare", eller spaningplans-lika maskiner eller så... Eller bluff...

  Detta var historien för denna gång: (http://www.aol.com/video/ufo-spotted-in-illinois/517518836/?icid=maing-grid7%7Cmain5%7Cdaily-buzz1%7Csec2_lnk1%7C226314)


  /Hej då

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Andreas
   Tack för din länk och hänvisning. Spännande att du vill dela med dig! Jag har också tänkt mycket tanken på att Bibeln förklarar mycket med bildspråk och det är många gånger svårt att veta vad som verkligen exakt menas.

   När det gäller oidentifierade föremål så såg jag en märklig sak som de hade fångat med videokameran i sina mobiltelefoner i Jerusalem. Jag tror det var förra vintern men jag är inte säker, det var inte längre än ett år sedan i alla fall. Det kom ner ett starkt ljus och stannade över den gamla tempelplatsen i Jerusalem. Man såg hur det kom sakta och sänkte sig ner över tempelplatsen och stod stilla ett tag så att många hann filma det och sedan med en ryslig fart lyfte det och försvann. Det är vad jag har förstått en av de händelser som är svårt att förklara eftersom så många fångade det med videokamera. Men vad det var - ja det vet ingen ännu, vad jag har hört. Många tror att det var ett tecken.
   Trevlig helg!

   Radera

Kommentar: