15 november, 2012

Extra Nyhet…

TEL AVIV, ISRAELS STÖRSTA STAD, HAR BLIVIT TRÄFFAD AV EN RAKET! EXPLOSIONER HÖRS, SIRENER LJUDER. ANDRA RAPPORTER SÄGER ATT RAKETER SLAGIT NER NÄRA, MEN INTE INNE I TEL AVIV. HUR DET ÄN ÄR MED DEN SAKEN HAR IDF KONSTATERAT ATT DET KOMMER INTE ATT BLI EN LUGN NATT.

BE FÖR ALLA MÄNNISKOR OCH FÖR DERAS SÄKERHET!

Detta var en fri översättning från Broder Brians sida som du ska få länken till längre ner i fall du vill läsa själv på engelska. Jag har bara fritt översatt vissa delar. Pastor Brian fortsätter i sin artikel med en undran över hur Egypten kommer att ställa sig till detta, eftersom de gör sina trupper redo?

Jag läste också idag att Israel  har tryckt upp flygblad på arabiska för att alla araber ska förstå, och släpper ned dem över Gaza och uppmanar alla människor i civilbefolkningen att dra sig bort från ställen där de vet att väpnade styrkor brukar ha sina fästen, eftersom det är just dessa ställen som Israel är ute efter och man vill försöka undvika att skada civilbefolkningen. Tyvärr så blir det alltid så i krig att civilbefolkningen ändå drabbas. Också i Israel har människor dött av raketerna  från Gaza.

Här länken till Broder Brians sida

http://www.pastorbrianroberts.com/

4 kommentarer:

 1. Ja du... det är väl ingenting i jämförelse med hur många offer som Israel dödat genom åren, i Palestina...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Andreas
   Det är ju lika allvarligt vem som blir dödad eller hur? Krig är lika hemskt för bägge sidor. Vi behöver be för båda sidor. Vill du hjälpa till att be?
   Sov gott Andreas?

   Radera
 2. Ja, på tal om sova. Jag har haft problem med sömnen under flera år nu tror jag. Så det är nog dåligt med sömn. Fast jag tror det har blivit lite bättre den senaste tiden (kanske de senaste månaderna).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Andreas
   Skönt att läsa att det inte har blivit värre, utan att du i stället ser en bättring. Vi får hoppas och be att det ska fortsätta att bli bättre. Det tar hårt på kroppen när den inte får den sömn den behöver.
   Önskar dig en riktigt god natt!

   Radera

Kommentar: