10 november, 2012

Planer smids…

Artikeln publicerad i “The Times of Israel” November 7, 2012, 2:15 p.m.

police

Bara några timmar efter att det stod klart att president Barack Obama hade blivit omvald till ytterligare fyra år som USA: s president,  började en ny fas i den tidigare låsta Syrienkonflikten. Storbritanniens  premiärminister, David Cameron,  uppmanar USA att gå med honom för att arbeta direkt med de syriska rebellerna och Turkiet säger att Washington har diskuterat en skyddad säker zon på insidan Syrien med Patriotmissiler.

Det skulle innebära en djupgående förändring i västerländska försök att driva bort Syriens president Bashar Assad och indikerar att ledare har väntat på resultatet av det amerikanska presidentvalet innan man börjar med en ny strategi för att avsluta det inbördeskrig som har dödat mer än 36.000 personer. Allt enligt artikeln som du kan läsa via länken nedanför.

http://www.timesofisrael.com/obama-re-election-signals-new-phase-in-syria-war/

Fyrbåken blinkar:

501

(Jakobsbrevet kapitel 1, vers 22 – 25.)

Bli ordets görare, inte bara dess hörare, annars tar ni miste. Den som hör ordet men inte gör vad det säger, han liknar en man som i en spegel betraktar sitt eget ansikte: han ser sig själv men går därifrån och har strax glömt hur han såg ut. Men den som har blickat in i den fullkomliga lagen, frihetens lag, och håller sig till till den och inte glömmer vad han hört utan verkligen gör något, han blir salig genom det han gör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: