01 februari, 2013

Märkliga saker sker…

Hagelstenar stora som stenblock föll ner på byar i södra Indien. Minst nio personer dödades när det våldsamma vädret slog till mot  flera byar i delstaten Andhra Pradesh. Hagelstormen som varade i nästan 20 minuter, förstörde grödor, hus och boskap, som orsakar förödande ekonomiska konsekvenser för invånarna. Vissa kvinnor sågs försöka sopa upp de massiva hagelstenarna med tunna kvastar som ä mer lämpade för lättare skräp. Dr K. Sitarama, chef för meteorologiska centrum Hyderabad, sade att hagelkornen orsakades av en intensiv åska. "Sådana förekomster är starkt lokaliserade och begränsade till ett litet område." Stormen i söder var ytterst sällsynt eftersom de dödligaste hagelstormarna och kanske de största hagelstenarna i världen sker på Deccan platån i norra Indien och Bangladesh. –Daily mail

Vill du se på en del av hagelstenarna som kvinnorna försöker sopa ihop så klicka på bilden nedanför. Tänk dig att träffas av en sådan bumling!

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/

gzr12

4 starka jordbävningar inom “The ring of fire” sedan i går eftermiddag!

Om du vill läsa mer klicka på länken nedanför. (Engelska)

http://ca.news.yahoo.com/blogs/geekquinox/four-strong-earthquakes-signal-angry-ring-fire-171826646.html

 

gzr12

En s.k. vilande supervulkan i Italien visar tecken på en omvälvande explosion.  Inget säkert kan förutsägas, men seismologer larmar om stigande jord temperaturer och deformationer i området. Länk nedanför (Engelska)

http://english.ruvr.ru/2013_01_30/Super-volcano-awakening-in-Italy/

Fyrbåken blinkar:

501

(Psaltaren 121, vers 1 – 3.)

Jag lyfter mina ögon upp till bergen: varifrån skall min hjälp komma? Min hjälp kommer från Herren, som har gjort himmel och jord. Inte skall Han låta din fot vackla, inte slumrar Han som bevarar dig!

2 kommentarer:

 1. Ja, vi får lyfta våra ögon mot höjden...Vår tro bär oss oavsett vad vi än möter. Vill önska dig en underbar helg tillsammans med Jesus. Många kära kramar till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej kära Annika
   Ja, jag är så tacksam över att ha funnit att tron håller vad den lovar och Jesus Kristus är Vägen, Sanningen och Livet. När man har prövat och sett att det håller så ser man att man kan vara trygg. Hoppas att många, många fler ska ta emot sin Befriare i denna sena tid där så mycket pekar på att Jesus snart kommer tillbaka till jorden.
   Jag önskar också dig en rikt välsignad helg. Sänder dig många kramar. Glöm inte att berätta när er skiva är klar så jag får köpa den.

   Radera

Kommentar: