20 mars, 2013

Jorden skälver…

jordens

Fri översättning till artikel publicerad 19 mars 2013 av Extinction Protocol

“Planeten vacklar för närvarande från ett tätt spektrum av måttliga till lätta skakningar, som har drabbat längs stora tektoniska plattans gränser under de senaste 18 timmarna. Som en föregångare till denna seismiska dynamik, har vi sett förhöjd aktivitet på många av världens vulkaner, däribland  i Hawaii, Etna, och Kanarieöarna. Den senaste observationen av seismisk aktivitet över hela världen har alla tecken på att vara en föregångare till en stor seismisk stress release, som jag har prognostiserat sedan förra veckan. Denna händelse kan vara timmar eller till och med dagar bort. Tidsrymden  för förhöjd risk sträcker sig  för närvarande  genom 23 mars” –TEP

(Detta säger de på Extinction protocol. Du kommer dit genom att klicka på länken nedanför. Sidan är på engelska.)

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2013/03/19/planet-reeling-from-spasm-of-quakes-seismic-stress-could-be-building-towards-an-event/

Fyrbåken blinkar:

501

(Jesaja kapitel 24, vers 19 – 20.)

Jorden brister, ja, den brister. Jorden rämnar, ja, den rämnar. Jorden vacklar, ja, den vacklar. Jorden raglar, ja, den raglar som en drucken, den gungar som vaktskjulet i trädets topp. Dess överträdelse vilar tung på den, och den faller och kan inte mer stå upp.

2 kommentarer:

 1. Ja,allt stämmer med Ordet till punkt och pricka!!!
  Vi må hålla oss vakna och bedjande,låta varje tillfälle tas tillvara att vittna om vår käre Frälsare och Herre!!!
  (Det blir ofta en massa "snack" vid fikat på jobbet,när det kommer upp sådana här saker och då "sticker" jag in med ett Ord...)
  Önskar dig en fin,Välsignad fortsatt vecka och TACK för det du delar!!!
  KRAAAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej kära Marguerite
   Det är toppen att du tar tillfällena i akt. Många vågar inte det för de vill inte utsätta sig för pressen att kanske bli förlöjligade. Men det är nog ett större intresse inom människor än de visar utåt så jag förstår att dina ord läggs tillrätta i deras hjärtan och blir dem till nytta.

   Ha de gott där nere i södra Sverige. Ni får våren långt före oss! Snart kanske vi får se Hilletorps trädgård i vårglans på bild , jag längtar efter bilder därifrån för de är så fina. :-)
   En stor vårkram till dig!

   Radera

Kommentar: