09 april, 2013

Människan leker Gud – igen…

asteroid

Vad som låter som något från en science fiction film, är faktiskt en del av president Barack Obamas förslag enligt en artikel i CNN.  NASA planerar att fånga en meteor med en robot och bogsera den tillbaka och lägga den i en omloppsbana runt månen! FörvånadSedan skulle astronauterna fara till asteroiden och  ha gruvdriftverksamhet, forskning om sätt att avleda en asteroid från att slå ner på  jorden och testning för att utveckla teknik för en resa till rymden och Mars.

Gud Fader har skapat och lagt till rätta allt. Varje stjärna och planet går i sin givna bana och allt är planerat i detalj av vår ALLVETANDE Gud Fader. Allt hör i hop, allt hänger samman, och om människan ska flytta och lägga till efter sitt eget huvud, då tror jag att vi är inne på en väg där ingen människa, hur beläst och duktig hon än må vara, kan urskilja fulla vidden av det hon tar sig till. Det som vill kan läsa mer i artikeln som är på följande länk, (engelska)

http://edition.cnn.com/2013/04/08/us/nasa-asteroid/?hpt=zite_zite8_featured

 

24

Tonvis med död fisk i Sverige  - också!

Här är artikeln på svenska.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16557981.ab

Ett mysterium tycker en del. Andra undrar om det inte kan bero på att vintern har varit så sträng så att det har blivit syrebrist. Men om det blir syrebrist på grund av svår långvarig kyla, då skulle fiskarna ha dött lika mycket förr när vintrarna var svåra och långa. 40 grader kallt var inget ovanligt. och i slutet på 80-talet minns jag hur det var 30 grader kallt många veckor i sträck. Men inte hörde jag om en endaste fiskpinne som dog om inte man fiskade upp dem. Inte låg det det tonvis med döda fiskar överallt på jorden längs stränderna och nu också även i Sverige.

24

Fyrbåken blinkar:

501

(Jesaja kapitel 40, vers 26.)

Lyft upp era ögon mot höjden och se: vem har skapat allt detta? Det har Han som för härskaran däruppe fram i räknade hopar, Han nämner dem alla vid namn. Så stor är Hans makt, så väldig Hans kraft, att inte en enda uteblir.

6 kommentarer:

 1. Ja,det är inte klokt hur de håller på,,,att de bara vågar???
  Det tar en ände med förskräckelse,när människan försöker rubba på Herrens skapelse...
  Man hoppas bara att fler ska vakna upp och komma till besinning och bli frälsta genom den nöd som övergår vår jord...

  (I en av dörrarna på Hilleborg har låset varit fruset hela vintern och vi har inte kunnat öppna den,utan fått gå ett annat håll,,,men i går gick låset upp - så nu är det vår!!! Ha,haha)

  Önskar dig en fortsatt fin och Välsignad vecka!!!
  KRAAAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marguerite
   Ja, det var då ett riktigt vårtecken!!! Hihihi...Det är ett gott tecken när dörrar som tidigare varit stängda öppnas :-)

   Jag brukar läsa lite ibland om hur forskarna gör upptäckter, och en del har varit bra och andra områden önskar jag att de aldrig skulle ge sig in på. Detta tilltag som planeras inför framtiden önskar jag aldrig skulle hända.

   Nu får du njuta vårens ljuvliga frukt Marguerite. De lovar så vackert till helgen, om det inte hinner ändras. Gud välsigne dig rikligt! Stooor kram!

   Radera
  2. Marguerite:

   "I en av dörrarna på Hilleborg har låset varit fruset hela vintern och vi har inte kunnat öppna den,utan fått gå ett annat håll"

   Kan se det framför mig, Marguerite försöker ta sig in via ett litet fönster, fastnar, framkroppen innanför, ändan utanför...

   /

   Radera
  3. Ha,haha,,,Andreas!!!...Ja, tänk om det hade varit så illa!!!
   Men som tur är,har vi fler dörrar på Hilleborg!!!
   Man får vara om sig och kring sig,,,Hi,hihi!!!
   Ha det soligt,varmt och Välsignat,kära Andreas!!!
   KRAAAM!!!

   Radera
 2. Mina tankar går tillbaka till Adam och Eva som åt av kunskapens frukt...Där av uppstår allt detta på gott och ont. Vi lever i en ond värld, där människan inte skyr några medel längre. Det finns inget som är heligt längre. Men snart kommer den nådefulle Jesus och säger stopp och en stor skara rycks bort ifrån denna jord. Så vi får blicka uppåt ty snart nalkas vår hemfärd. Önskar dig allt gott från Herren och massor med kramar från mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika
   Ja, det är sant som du skriver, ondskan breder ut sig som en löpeld över jorden! Jesus är snart här, Han står säkert redan "spanande mot jord", du vet den fina sången Annika, när "änglarna iordningställer himlens bröllopsbord"!Han är nära, jag tror det!
   På tal om sång, jag längtar så mycket efter din skiva. Glöm inte att berätta när den är klar så jag får köpa den!
   Bamsekramar många från mig till dig! Gud välsigne dig Annika!

   Radera

Kommentar: