21 april, 2013

Studera hur människorna beter sig på videon…

 

… jag är så förundrad över hur de kan bete sig så lugnt!

Ett massivt utbrott av hett vatten på en parkeringsplats i Ryssland.

Starta den här videon genom att klicka på pilen mitt på tv-rutan och därefter  på “You Tube” i högra hörnet på videorutan så kommer du direkt till You Tube och kan se i bättre kvalité. När videon startar inne på You Tube så klicka på den lilla fyrkanten längst ner till höger på videon så får du helskärm och kan se allt riktigt bra. När sedan videon är över så är det bara att klicka på knappen "esc" högst upp till vänster på ditt tangentbord, så är du tillbaka i vanligt visningsläge igen. Du behöver inte titta på reklamen i början om du inte vill, den kan du bara klicka bort.

Att jag föreslår helskärm, är för att kunna observera  hur märkligt lugnt ryssarna beter sig, det var intressant att studera människors beteende i direktsändning inför en sådan här plötslig händelse..


Kameror i Ryssland tycks fånga allt möjligt konstigt i direktsändning, minns den senaste meteoren som slog ner i Ryssland.. Den senaste videon kommer från en kamera monterad högt ovanför stora torget i Smolensk, med utsikt över en upptagen parkeringsplats på vad som verkar vara en trevlig solig dag. Håll blicken på den lilla vattenpölen på marken ganska långt bort i bild på parkeringen där det börjar bildas lite ånga som snart ska starta upp ett stort flöde av hett vatten rakt upp i luften och sedan växa alltmer. Vad du inte ser från videon är stora bitar av trottoaren och stenar som slungas upp i luften och på de omgivande fordonen.

Inom några minuter fylls parkeringen alltmer med vatten, allteftersom den heta gejsern fortsätter att spruta vatten och ånga och kasta upp tunga bitar av vägen hundratals meter upp i luften.   Om detta hände på en parkeringsplats här i Sverige, skulle vi nog bra säkert ha orsakat kaos för att ta oss bort och ut från parkeringen så fort som möjligt för vi skulle ju aldrig kunna veta hur det hela skulle utveckla sig - men lokalbefolkningen i Smolensk verkar bara lite allmänt oroad,  och flera av dem fortsätter att söka efter lediga parkeringsplatser, trots det stora utbrottet bara några meter bort. 

Det här var en fri berättelse om händelsen, men den hela och korrekta artikeln finner du genom att klicka på länken under videon. Den går till sidan hos “The Extinction Protocol.”

Fyrbåken blinkar:

clip_image001

(Andra Mosebok kapitel 14, vers 14 - 14.)

Frukta inte. Stå fasta, så skall ni se vilken frälsning Herren i dag skall bereda er...Herren skall strida för er, och ni skall vara stilla därvid.

 

 

41

Välkommen att hälsa på oss i vår kristna presentbutik Fyrbåken bok och present! Adressen dit är www.fyrboken.se  Till Butiken har vi också en Företagsblogg som heter Fyrbåkens Presentbutikblogg. Adressen dit är www.fyrbokensbutik.blogspot.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: