09 maj, 2013

Kristi Himmelfärdsdag 2013

Fyrbåken blinkar:

501

(Apostlagärningarna kapitel 1, vers 6 – 11.)

De som hade samlats frågade Honom: “Herre, är tiden nu inne då du skall återupprätta Israel som kungarike?” Han svarade: “Det är inte er sak att veta vilka tider och stunder Fadern i sin makt har fastställt. Men ni skall få kraft när den Heliga Anden kommer över er, och ni skall vittna om mig i Jerusalem och i hela Judeen och Samarien och ända till jordens yttersta gräns. När Han hade sagt detta, såg de hur Han lyftes upp i höjden, och ett moln tog Honom ur deras åsyn. Medan de såg mot himlen dit Han steg upp, stod plötsligt två män i vita kläder bredvid dem. “Galileer, sade de, varför står ni och ser mot himlen? Denne Jesus som har blivit upptagen från er till himlen skall komma tillbaka just så som ni har sett honom fara upp till himlen”.

2 kommentarer:

 1. Ville ge dig en god natt kram och tacka för inlägget. Sticker iväg till Öland under fredag och lördag. Du finns i mina tankar medan jag går runt och fotograferar, ty jag vet hur du älskar Öland. Tusen kramar från mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika
   Nej men åhhhhh.... din lyckans ost!!! Du vet det är ju så otroligt vackert, så speciell natur. Men kanske har inte så mycket orkat igång ännu eftersom det har varit så kallt. Åh jag längtar att få se bilder när du kommer hem, du som tar så vackra bilder!
   Du får viska en hälsning från mig när du ser alla diamanterna glittra ute på havet. Kanske åker ni också till norra Öland, då får du se Fyrbåken blinka ute i havet. Det är inte Långe Erik i norr, det är Högby fyr en bit utanför Löttorp som är den "riktiga Fyrbåken"!

   Lycka till Annika! Gud välsigne er rikligt! Kraaaaam!

   Radera

Kommentar: