24 juni, 2013

Kommer vi att få se någon supermåne mellan söndag och måndag…

Artikel på svenska via nedanstående länk.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/supermane-lyser-upp-natthimmel/

Måne

Fyrbåken blinkar:

501

(Matteusevangeliet kapitel 5, vers 43 – 48.)

Ni har hört att det blev sagt: Du skall älska din nästa och hata din fiende. Men jag säger er: älska era fiender och be för dem som förföljer er; då blir ni er himmelske Faders söner. Ty Han låter sin sol gå upp över onda och goda och låter det regna över rättfärdiga och orättfärdiga. Om ni älskar dem som älskar er, skall ni då ha lön för det? Gör inte tullindrivarna likadant? Och om ni hälsar vänligt på era bröder och bara på dem, gör ni då något märkvärdigt? Gör inte hedningarna likadant? Var fullkomliga, så som er Fader i himlen är fullkomlig.

2 kommentarer:

 1. Oj,det har jag helt missat!!!
  Har du sett den,Nyrra???
  Spännande med sådana här fenomen...
  Önskar dig fortsatta Välsignade,sköna sommardagar!!!
  KRAAAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marguerite
   Ja, jag såg Supermånen för vi hade klart väder natten mellan söndag och måndag. Jag tog kort av den men korten blev så misslyckade att jag inte kunde sätta in dem här på Fyrbåkenbloggen. Månen på bilden här ovan är en annan bild på en annan måne. Jag förstår inte varför det är så svårt att ta kort med den nya mobilen??? Den är utrustad med den bästa av kameror som finns för mobiler, men ändå verkar den inte kunna ta nattbilder. Närmare sanningen kommer vi nog om vi ser till min förståelse av tekniska inställningar, för den kunskapen är inte på topp ;-) Men jag har ställt in kameran på "normal" och på "nattbilder" och det var till och med en måne på knappen, så det var väl märkligt...
   Ha det fortsatt välsignat på din semester min vän! Njut varje minut, nu är bästa tiden när semestern är alldeles i början.
   Stor kram till dig!

   Radera

Kommentar: