09 juli, 2013

Planer på det tredje templet…

130707_temple

http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/23964/Default.aspx?hp=article_title

Från Israel Today

Ett israeliskt statsråd säger: Vi ska återuppbygga det tredje templet

Förra veckan förklarade ett Israelitiskt statsråd att det kanske är dags att återuppbygga det bibliska templet på Tempelberget i Jerusalem.

De flesta israeler har inga ambitioner om att återuppbygga Templet. Även bland dem som skulle vilja se templet återställt, tror de flesta inte Israel kan göra något så kontroversiellt förutom att det skulle vara en direkt handling av Gud.
Men det hindrade inte Bostäder och byggandes minister Uri Ariel (judisk Home) från att säga att "vi behöver bygga ett verkligt tempel på Tempelberget."
Ariel talade på en presskonferens i Samariska gemenskapen i Shilo, där arkeologer har upptäckt resterna av det bibliska tabernaklet som var beläget där i hundratals år före kung Davids erövring av Jerusalem.

4 kommentarer:

 1. Kära Myrra Har haft en intensiv jobbvecka och ligger efter på bloggarna, men har läst igenom varje inlägg nu. För varje dag som går, ju närmare himlen man når. De gäller att stå under Kristi blod, och på ordets grund.Du är en underbar själ i mitt liv ska du veta, och jag önskar dig ALLT GOTT. Tusen Kraaamar och Herrens välsignelser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika
   Så skönt att du är igenom arbetsveckan! Jag är så tacksam också för dig Annika. Vi behöver varandra alla vi troende för det väntar tuffa tider. Men Gud är god och segern är redan vunnen en gång för alla!

   Välsignad fortsatt sommar önskar jag dig och sänder en stor kram!

   Radera
 2. Så intressant,Myrra!!!
  Hoppas att du har goda,soliga dagar!!!
  Det händer och sker mycket nu,på alla plan,vi får bida,vaka och verka...
  Kramar!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marguerite
   Ja, det är spännande att se hur verkligheten bekräftar det Bibeln har sagt gång på gång får vi uppleva det i verkligheten. Hoppas att du har fina semesterdagar Marguerite. Det går inte att klaga på vädret här i Arvika i alla fall, här är sol och varmt och gott :-)

   Fortsatt välsignad sommar! Kram!

   Radera

Kommentar: