04 augusti, 2013

En häxa som blev frälst berättar i Tidningen Inblick…

Läs om vad som hände med Désirée Kjellin. Det startade oskyldigt med yoga och följdes av meditation och slutade med att hon blev en häxa med lång väg tillbaka! Klicka på länken under bilden så kommer du till Tidningen Inblick och kan läsa den allvarliga historien och ta varning!

häxa som blev frälst

http://www.inblick.se/Default.aspx?ID=53&Action=1&NewsId=1165&PID=416

Fyrbåken blinkar:

501

(Tredje Mosebok, kapitel 19 vers 31.)

Ni skall inte vända er till andar som talar genom besvärjare eller spåmän. Sök inte sådana, så att ni inte blir orena genom dem. Jag är Herren, er Gud.

4 kommentarer:

 1. Så sant som det är sagt Myrra. Men nu är det glädje i himlen när en människa vänder om, och den sprider du med din underbara blogg. Ha en välsignad dag och vi fortsätter med våra böner. Kramar !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika
   Tack för din uppmuntran :-) Ja, för varje människa som gör bättring säger Guds ord så är det stor glädje i himlen. Tänk så många som har blivit bedragna av inkörsporten inom new age och alla tror att de kan hantera allt så bra. Men många blir fast och får sina liv förstörda.
   Ja, vi fortsätter med våra böner, för bönesvaren kommer! Kramar om dig tillbaka och önskar att du ska få ha det riktigt välsignat under veckan!

   Radera
 2. Tack för denna viktiga varning!!!
  Ja,det brukar börja så "oskyldigt" med yoga och meditation,sedan är man snart uppslukad med hull och hår...
  Jag hörde talas om någon kyrka,där man skulle erbjuda och införa yoga!!!???

  Jag börjar mer och mer förstå Lot,hur han kände det när han levde i Sodom,,,det går snart inte att leva i Sverige heller...

  Tack & Lov att hon blev frälst i alla fall!!!
  Önskar dig en fin och välsignad vecka,kära Myrra!!!
  KRAAAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marguerite
   Ja, kära vän. Det är så bedrägligt och många faller offer för att de inte anar att det kan ligga något dolt bakom det som ser så oskyldigt ut. Jag önskar så gärna genom att dela artikeln från Tidningen Inblick att fler ska få veta om avigsidorna och faran med det här.
   Och angående Sverige så behöver vi som de sjunger i sången: "En mäktig våg - en mäktig vind! Kommer från himlen - reser upp vårt land igen!"

   Hoppas du har det gott och välsignat! Jag gissar att det går mot slutet av din semester, men hoppas att du kommer med förnyade sommarkrafter tillbaka i arbete :-)
   En stor kram och allt gott!

   Radera

Kommentar: