28 augusti, 2013

Syrien hotar att de ska vända sin hämnd mot Israel om USA angriper Syrien…

Här lär man barnen hur de ska ta på sig sina gasmasker. Israel håller på att förbereda sig.

 

la-afp-getty-tension-rises-in-israel-amid-20130827

(Uriel Sinai / Getty Images / August 26, 2013)http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2013/08/28/israel-says-it-wont-stay-on-sidelines-if-syria-attacks-100-times-stronger-militarily-since-gulf-war/

Det är ett märkligt resonemang att Syrien har sagt att man ska slå till direkt mot Israel, om Syrien blir angripna av USA och andra västländer. Trots att inte Israel deltar i operationen så riktas hatet och vedergällningen mot dem. Bibeln berättar att det ska ske i den sista tiden, att Israel ska bli övergivet av alla. Är vi i närheten av det nu kan man undra? Syrien och ytterligare en allierad, islamistmilisen Hizbollah i Libanon, har 10 000-tals raketer riktade mot Israel, enligt Expressens artikel och Syrien och deras allierade kommer att slå till direkt om de blir anfallna av USA och deras allierade, och hatet och deras vedergällning går mot, ja just det ja – Israel! Sedan Barack Hussain Obama har hand om rodret i USA har också de avskärmat sig betydligt från det lilla landet Israel som Gud själv har utsett till sitt folk. Men Guds öga ser allt och Han kommer inte att komma för sent. Det Judiska folket är Hans egendomsfolk och Han själv står som försvarare för dem! Ingen bör tvivla på Bibelns ord, för de kommer alla att  visa sig sanna.

Men den israeliske premiärministern Benjamin Netanyahu säger att de har förberett sig för alla eventualiteter och tänker inte tigande ta emot direkta angrepp mot dem. “Vi är inte en del av inbördeskriget i Syrien, men om vi identifierar något som helst försök att skada oss, kommer vi att svara med stor kraft. De som söker att slå oss hittar oss skarpare och hårdare än någonsin. Våra fiender ska veta att vi är fast beslutna att vidta alla åtgärder som krävs för att försvara våra medborgare.”

Här kan du läsa mer en längre text om detta (Engelska) http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2013/08/28/israel-says-it-wont-stay-on-sidelines-if-syria-attacks-100-times-stronger-militarily-since-gulf-war/

 

Följande rader är hämtade från tidningen Expressen från den 28 augusti 2013. Den är skriven av Av Arne Lapidus. Länken dit kommer du till här:

http://www.expressen.se/nyheter/har-ar-attackplanen-mot-bashar-al-assad/

Hämnd - mot Israel

Syrien och dess allierade Iran har hotat att hämnas på Israel om en USA-ledd koalition slår till mot Syrien. Syrien och ytterligare en allierad, islamistmilisen Hizbollah i Libanon, har 10 000-tals raketer riktade mot Israel.

– Den sionistiska regimen blir det första offret för en militär attack mot Syrien, säger Hossein Sheikholeslam, medlem av Irans islamska råd.

Den israeliske premiärministern Benjamin Netanyahu säger att Israel kommer att "svara kraftfullt".

Vi ber för allt folk  i alla länder i hela världen – Må de finna Jesus Kristus, innan det är för sent!

Fyrbåken blinkar:

501

(Psaltaren kapitel 33 vers 12 och verserna 20 – 22)

Saligt är det folk vars Gud Herren är, det folk som Han har utvalt till arvedel åt sig.

Vår själ väntar efter Herren, Han är vår hjälp och sköld. Ty i Honom gläder sig vårt hjärta, vi förtröstar på Hans heliga namn. Må din nåd, Herre, vara över oss, såsom vi hoppas på dig.

8 kommentarer:

 1. Så sant älskade Myrra. Vår själ väntar efter Herren, Har läst igenom alla dina inlägg som du har skrivit. Du skänker kärlek, frid och tröst och hopp etc.. I allt det du skriver om på din blogg. Kramar från mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika
   Tack för din uppmuntran, det gör mig glad att läsa det. Jag skickar det samma vidare till din egen blogg, som en tydlig trumpetsignal har den gång på gång med kärlek visat på den allvarliga tid vi lever i och manat läsare att vända sitt hjärta till Gud. Tack för det, Annika.

   Gud välsigne dig och stor kram från mig till dig!

   Radera
 2. Alla dessa fruktansvärda krig. Ja, vi får bida vår tid i bön tills Jesus kommer. Ha en fridsam och rofylld kväll. Kramar från mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika
   Ja, nu är det mycket allvarligt, kanske har vi Jesaja och Hesekiel profetiorna inför oss? Vi får be och vara vakna och framför allt vittna och berätta om vad Jesus har har gjort i vårt eget liv och i andras, så att så många som möjligt vill komma närmare Honom. "Närma er mig och jag ska närma mig er" säger Herren.

   Kramar om dig Annika och önskar dig allt gott och det bästa av allt - Guds välsignelse!

   Radera
 3. Jodå,nu har vi Jesaja och Hesekiel profetiorna inför oss och Jesus kan komma närsomhelst och hämta de sina, att ryckas Honom till mötes på skyn,undan den kommande vredesdomen...
  Vi får verkligen - som du skriver,be,vaka och verka!!!
  Herrens Välsignelse och Fridshälsningar från mig!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marguerite
   Ja, jag tror vi är långt på väg! Bibelns profetior går i uppfyllelse och tiden närmar sig! Guds välsignade Frid och glädje önskar jag dig och din familj tillbaka. Kram!

   Radera
 4. Ja det är ofattbart vilket hat som finns mot Israel. Tack och lov att HERREN SJÄLV håller sin hand över detta sitt egendomsfolk. Vi ber för dem HERRE att dom ska få se att DU är MESSIAS den de väntar på. Tack för att dom alla finns i ditt hjärta HERRE.
  Marianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marianne
   TACK för ditt stöd till Israel! Jag gläder mig över goda ord över Israel och blir så tacksam när de kommer till uttryck. Nyhetsrapporteringen från Israel är tyvärr oftast snedvriden till Israels nackdel och människor i världen har en helt annan bild av Israel än den rätta. Tack Marianne! Stor kram till dig.

   Radera

Kommentar: