20 november, 2013

Jättehagel stora som apelsiner faller i Australien…

Bibeln talar om hagel tunga som talenter, så vi förstår att storleken på hagel kommer att öka. Nu är de ändå så pass stora som apelsiner. Vill du titta på en videosnutt från Expressen så kan du klicka på länken nedanför så kommer du till en videoruta där det först är en kort reklam sedan kommer videon om haglen.

http://www.expressen.se/tv/nyheter/utrikes/jattehagel-faller-i-australien/

Fyrbåken blinkar:

501

(Matteusevangeliet kapitel 24, vers 32 – 36)

Lär av en jämförelse med fikonträdet. När kvisten blir mjuk och bladen spricker ut, vet ni att sommaren är nära. På samma sätt vet ni  när ni ser allt detta hända att han är nära, utanför dörren. Sannerligen, detta släkte skall inte förgå förrän allt detta händer. Himmel och jord skall förgå, men mina ord skall aldrig förgå. Dagen och timmen känner igen, inte ens Sonen, ingen utom Fadern.

2 kommentarer:

 1. Ja,det är väldigt mycket som händer nu och ingen kan väl undgå att se hur Bibelns Profetior går i uppfyllelse mitt framför våra ögon...
  I Vetlanda i Söndags var det också de som kunde berätta om hur de i sin ande upplever att det är stora saker på gång i andevärlden,en känsla som delas av flera stycken.
  Herren Jesus talade också genom profetiskt budskap att Han står för dörren och att vi må nödga alla människor vi möter att taga emot Frälsningen innan det är försent...

  Hoppas att du har fina,goda och Välsignade dagar.
  Jag såg att "Katthult" hade slagit ett slag för din webbshop på sin Blogg och givit oss julklappstips - ingen dum ide!!!
  Men då kanske det är hög tid att beställa nu?

  KRAAAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marguerite
   Ja, det är så sant som det är sagt. Det är det enda som har högsta prioritet nu att få människor att inse att Guds ord är sanning, innan det är försent. Jag har också hört många, många som säger samma sak, det är en rörelse i andevärlden som det inte varit hittills.

   Ja, det gjorde mig glad att Jan Samuel berättade lite om Fyrbåken. Du är jättevälkommen att titta in. Julhandeln hinns gott och väl med, ända till i mitten av december, om man inte ska ha något som måste beställas först förstås :-)

   Jag har svårt att hinna med att vara ute på sociala medier men läser i kapp era bloggar när jag hinner med. Önskar dig och din familj allt gott Marguerite! En god och välsignad fortsättning på veckan. Kramar om dig! :-)

   Radera

Kommentar: