03 december, 2013

Radio Classic stängd???

Jag ser att man inte kan lyssna på Radio Classic längre utan att skänka pengar. För er som undrar vad detta beror på så har jag skrivit till Torbjörn Frisk på Radio 10 för att få reda på orsaken. Så fort jag får ett besked så meddelar jag er här på Fyrbåkenbloggen.

4 kommentarer:

 1. Ja, kanal 10 brukar kanske tigga pengar, så man kanske inte borde vara överraskad...

  Och den där Börje Claesson som Aftonbladet hade ett reportage om, hur familjen lever gott, kanske för lyxigt...
  Varför ska de leva så då? Hade det inte varit på sin plats med ett mer spartanskt leverne?... hmm...

  /

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Andreas
   Kanal 10 har en kampanjvecka varje månad där man får - om man vill - skänka gåvor till kanalen för att den ska kunna sända vidare 24 timmar om dygnet. Kanal 10 har inga licenspengar att ta av som övrig TV har. De sänder helt fritt och måste betala stora avgifter till satellit-företagen. Om inte de finge in gåvor så skulle det bli svart i rutan. Det är vi som är partner med kanal 10 och även frivilliga gåvor som kommer in som gör att det går runt.

   Jag tror helt säkert att de förvaltar varje krona på bästa sätt. Artikeln i Aftonbladet var endast till för att svartmåla och ta ifrån människor tilliten till Kanal 10. Det går inte att tolka artikeln och förresten flera artiklar som de har haft på annat sätt. De smutskastar människor som trofast står i tjänst för att komma ut med Evangelium.
   På den här adressen kan du se vad jag menar: http://www.kanal10.se/aktuellt/2013/11/22/nobbades-av-aftonbladet
   kan du se hur socialnämndens ordförande i Älmhult inte fick yttra sig i tidningen när han hade viktiga uppgifter att lämna som skulle ha berättat sanningen.
   Men det är alltid så att när människor brinner för att berätta om Jesus för andra människor, så kommer motstånd från alla möjliga håll. Motståndet de möter är bara ett tecken på att de är på väg åt rätt håll.
   Jag tackar Gud för kanal 10 och alla människor som genom kanalen har fått möta Jesus!
   Ha det gott och en fin helg Andreas.

   Radera
  2. men... är det okej om B. Claesson har höga inkomster då t.ex.?...
   ,och... om de ger sin familj och bekanta jobb hit och dit?...

   nåväl, jag vet väl att du vurmar för kanal 10 som vanligt, men jag tror också du vet att det finns många kritiker...

   /

   Radera
  3. Hej Andreas
   Om kritiken vore sann så vore det en annan sak. Men den som tror på Aftonbladets kritik får inte sanningen. Man måste också höra den andra parten och det finns intervjuer direkt med Börje Claeson där han tydligt redogör för hur det ligger till. Och det är det som är sanningen. Ordspråket säger att "den som gräver en grop åt andra, faller själv däri". Det borde Aftonbladet tänka på.
   Allt gott!

   Radera

Kommentar: