09 januari, 2014

Är ett Europas förenta stater snart här…?

eu

Fri översättning och ett utdrag ur följande artikel:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/10559458/We-want-a-United-States-of-Europe-says-top-EU-official.html

Den respekterade tidningen “The Telegraph” beskriver den 8 januari 2014 följande:

En kampanj för att Europeiska unionen ska bli ett "Europas förenta stater" kommer att vara det "bästa vapnet mot euroskeptiker", ska en av Bryssels högre tjänstemän har sagt.

Viviane Reding, vice ordförande för Europeiska kommissionen och den längst sittande Bryssel kommissionären, har kallat för att "en verklig politisk union" ska sättas på dagordningen för EU-valet i vår.
"Vi måste bygga ett Europas förenta stater med kommissionen som regering och två kammare - Europaparlamentet och en “senat" i medlemsstaterna", sade hon.
Redings vision som delas av många i de europeiska institutionerna, skulle omvandla EU till en superstat!  Under hennes plan skulle kommissionen ha överhöghet över regeringar och ledamöter i Europaparlamentet och skulle ersätta  parlamentsledamöternas suveränitet i underhuset.

Slut på fritt utdrag ur artikeln.

Fyrbåken blinkar:

501

(Efesierbrevet kapitel 6 vers 12)

Ty det är inte mot varelser av kött och blod vi har att kämpa, utan mot härskarna, mot makterna, mot herrarna över denna mörkrets värld, mot ondskans andekrafter i himlarymderna.

2 kommentarer:

 1. Jaha,,,där ser man!!!
  Spännande tider vi lever i,med tanke på profetiorna...
  Önskar dig en skön,fin kommande helg!!!
  KRAAAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marguerite
   Ja, precis! Det går mot sin uppfyllelse! Nu önskar jag dig och familjen en fin och go välsignad helg. Kram!

   Radera

Kommentar: