22 januari, 2014

Svensk har chip under huden…

 

Andreas tipsar om en artikel från Apg29 på följande länk:

http://www.apg29.nu/index.php?artid=14083

Tack Andreas för tipset. Det var intressant att läsa att det redan finns i Sverige. Det är en utveckling som ganska snart kan gå åt det håll som Bibeln varnar för. Läs följande mycket noga och ta varning av Bibelns ord om det märke som kommer i den sista tiden.

bibeln1

Upp 13:16-17

“Och det ser till att alla, höga och låga, rika och fattiga, fria och slavar, får ett märke på högra handen eller på pannan och att ingen kan köpa eller sälja utan att ha märket, odjurets namn eller talet för namnet. Här behövs vishet. Den som  har förstånd skall tolka odjurets tal, ty det är en människas tal, och talet är 666.

 

Här nedanför är artikeln som går direkt till DN där artikeln finns i sin helhet.

http://www.dn.se/livsstil/reportage/han-har-ett-chip-under-huden/

Min egen kommentar till artikeln är att vi behöver vara vakna och skärpta så vi inte bedras och vaggas in i en falsk säkerhet. Vi vänjer oss så lätt vid det nya och efter ett tag känns det naturligt och vanligt. Ett märke på vänsterhanden kan snart bli ett märke på högra handen eller på pannan! Ett chip som öppnar dörrar kan snart bli ett chip att betala med! Kom ihåg att det redan finns i andra länder, man betalar på t.ex. krogen genom att sträcka fram handen, där det inopererade chipet sitter. Vem vet hur märken kommer att se ut i framtiden – i en framtid som inte är så avlägsen. Det finns redan märken som inte behöver opereras in, utan tatueras på huden och innehåller alla de uppgifter som behövs för avläsning elektroniskt.

Fyrbåken blinkar:

501

(Matteusevangeliet kapitel 24 vers 42 – 44)

Håll er därför vakna, ty ni vet inte vilken dag er herre kommer. Det förstår ni ju att om husägaren visste vid vilken tid på natten tjuven kom, skulle han hålla sig vaken och hindra honom från att bryta sig in i huset. Därför måste också ni vara beredda, ty när ni minst väntar det, då kommer Människosonen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: