28 februari, 2014

Vi avslutar samarbetet med Klarna Checkout…

sol

Fr.o.m. 1 mars 2014 erbjuder vi vår egen faktura 30 dagar istället för Klarna Checkout. Om ca 1/2 år är det planerat att även delbetalning ska vara tillgänglig. Men tills vidare har vi alltså vanlig faktura med 30 dagars kredit.

Alla nya fakturaköp för privatpersoner genomgår en sedvanlig kontroll angående betalningsanmärkningar. Om inte fakturaköp skulle bli godkänt, så får ni senare ett meddelande via e-post eller sms, där vi erbjuder någon av de andra betalningsalternativen.

Våra nuvarande betalningsalternativ är:

 • Payson (Kortbetalning och Bank)
 • PayPal ( Kortbetalning och Bank)
 • Fyrbåkens Förskottsbetalning
 • Fyrbåkens Faktura för Kyrkor och Församlingar (Vanlig faktura 30 dagar)
 • Fyrbåkens Faktura för Privatpersoner (Kontroll angående betalningsanmärkningar)

2

 

Önskar er alla en välsignad helg! Välkommen att hälsa på oss på Fyrbåken bok och present!

2 kommentarer:

 1. tror jag är ett bra beslut, att vara lite flexibel och oberoende som företag etc...

  och 30 dagars betalningsdagar, det tror jag är det minsta alla företag borde ha, men en del där har man kanske bara två veckors betalning etc...

  jag tycker nog man borde vara mer nådig överlag i näringsliv och Sveriges bolag/företag; mer nådig mot kunder och att kunder har olika svår situation och förutsättningar etc...

  /

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Andreas
   Ja, jag tror också att det är bra att kunna erbjuda längre kredit-tid. Nu kommer också fakturan att ligga direkt medskickad i den order som kunden har beställt, och ingen behöver få den via e-post. Jag tror att det kan bli lätt att missa fakturor som kommer via e-post.
   Önskar dig en fin söndag Andreas.

   Radera

Kommentar: