01 mars, 2014

Rysslands syfte…

Följer med spänning direktrapporteringen från Ukraina och Rysslands ingrepp i händelserna. Nu har jag lyssnat på alla de stora nyhetstidningarnas rapporter och hör ingen tala om vad som kan vara en väldigt viktig poäng i Rysslands ingrepp. De flesta som intervjuas i frågan säger att läget är allvarligt men de poängterar att ingen vill gå för långt för att Ukraina inte skulle vara tillräckligt intressant.
Men ingen har nämnt det viktiga läget som Krim har vid Svarta Havet. Att ha full kontroll över Svartahavs-hamnen kommer att tillåta Ryssland att lättare sätta in styrkor söderut mot Mellanöstern. 

Så jag tror att mer står på spel än att beskydda människorna på Krim. Tiden får utvisa. Just nu, lördagen den 1 mars ca klockan 16.20, har vi fått höra att Putin har fått godkänt från parlamentet om ett militärt angrepp.
Fyrbåken blinkar:

501

(Hebreerbrevet kapitel 4 vers 16.)
Låt oss därför frimodigt träda fram till nådens tron för att få förbarmande och  nåd i den stund då vi behöver hjälp.

2 kommentarer:

 1. Guds Frid Myrra. Jag följer också med i nyheterna om detta. Krigen och hatet kommer allt närmare. Må vi bedja att de ryska trupperna dra sig tillbaka. Ha en välsignad söndags kväll. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika
   Ja, allt utvecklas mot det Bibeln har berättat om. Folk ska ställas mot folk och rike mot rike. Hatet breder ut sig och kärleken kallnar... ja... vi kan vara längre komna i historien än vi anar.
   Önskar dig en välsignad vecka Annika. Många kramar och allt gott :-)

   Radera

Kommentar: