18 april, 2014

En välsignad Påskhelg…

Påsk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fyrbåken bok och present och Fyrbåkenbloggen önskar alla en God och Glad Påsk. Påsken är en helig tid, med fokus på korset - en gåva som gavs till oss. Fritt att ta emot och fritt att avstå. Priset är betalat och klart. Tack Jesus!

 

Välkommen också att hälsa på i vår kristna Presentbutik,

Fyrbåken bok och present

8 kommentarer:

 1. Önskar dig också Myrra, en välsignad och glad Påsk helg. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika
   Tack ska du ha älskade vän! Hoppas att du har det fint. Jag läste att ni ska så varmt och fint i södra Sverige senare delen av Påsken. Upp emot 20 grader sa de på TV. Men människan spår och Gud rår :-) Men hoppas och önska kan vi ju!
   Kramar i mängd till dig!

   Radera
 2. Det är så sant fritt att ta emot och fritt att avstå. Det är många som kommer att bli lurade och vill bli lurade när man lyssnar till dem som menar att man är förlåten och med de menar de att man kan leva som man vill . Det är sant att han är försoningen för våra synder men vi måste ta emot den försoningen i våra hjärtan annars är man förlorad. Försoningen är en gåva men för att bli ägare av en gåva måste man ta emot den. Sedan sa Jesus följ mej.Gud kan inte tvinga en gåva på någon människa som inte vill ha den och det kan ingen annan heller det är en grundläggande sanning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Bert osså Arvid
   Ja, amen. Du beskriver det så fint med att verkligen ta emot gåvan och att vi måste omvända oss med hela vårt hjärta från det som vill skilja oss från Jesus. Jag tänker speciellt i denna allvarliga tid på man talar så ofta om Jesus som Räddaren och Frälsaren och det är sant - för det är Han. Men Han är också Domaren och det talar vi inte så ofta om. Jesus talade om att Gud som skrivit in namnen i livets bok - kan också stryka dem. En gren inympad på det äkta trädet, kan också skäras bort igen, sa Jesus. Trots att vi står under Nåden så är det precis som du skriver Bert, ett ansvar vi har att varje dag be Jesus om hjälp och ledning så vi genom den Helige Ande får vägledning att finna och gå den rätta vägen. Vi får fråga efter Guds vilja och sträva efter att lyssna och lyda.
   En riktigt Välsignad Påsk till dig Bert.

   Radera
 3. Ja,vi önskade ju varandra en Välsignad helg på det förra inlägget...
  Men Tack för den underbara bilden och hälsningen här i dag!!!
  KRAAAM!!!
  ❤️❤️❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marguerite
   Tack ska du ha :-) Önskar er en fortsatt välsignad ljuvlig påskhelg. Jag anar att du njuter av våren utomhus i er fantastiska trädgård i dag på Påskafton. För här i Värmland strålar solen ned över torghandeln i city och jag hörde om hur rejält varmt ni skulle få i södra Sverige. Äntligen är den efterlängtade sommartiden här!
   Jesus har segrat! Amen! Kraaaam!

   Radera
 4. Försenade hälsning från mej i Herrens omsorg och välsignelse med Jesus namn och var i Herrens arme är min uppgift med ordet som vapen och kraft in den Heliga Ande och seger är Herrens med fröjd in hjärta idag in mej igen tack med välsignelse,keijo södertälje

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Keijo
   Så roligt att höra från dig. Tack för hälsningen. Gud välsigne dig och din familj med allt sitt goda. Önskar er en härlig sommar! :-)

   Radera

Kommentar: