07 juni, 2014

Välsignad Pingsthelg till er alla…

C67-605316

När Gud skapade naturen så gav Han oss det bästa och vackraste av skönhet. Inte snålt, utan i överdåd, så vi skulle få njuta i fullt mått av skönheten från Hans skaparhand.

Det var också den här helgen, på Pingstdagen,  som lärjungarna fick ta emot Helig Ande och blev utrustade med kraft från höjden, precis som Jesus hade lovat dem.

Försök att ta vara på allt det vackra som har getts till oss helt gratis. Blommornas skönhet, sommarens ljuvliga doft, fåglarnas sång, solglittret över vattenytan, ljudet från vågor som rullar in mot strand… tacka… och ta emot!

Fyrbåken blinkar:

501

(Apostlagärningarna kapitel 2 vers 1 – 4)

"När pingstdagen kom var de alla församlade. Då hördes plötsligt från himlen ett dån som av en stormvind, och det fyllde hela huset där de satt. De såg hur tungor som av eld fördelade sig och stannade på var och en av dem. Alla fylldes av Helig Ande och började tala andra tungomål med de ord som Anden ingav dem. I Jerusalem bodde fromma judar från alla länder under himlen. När dånet ljöd samlades hela skaran, och förvirringen blev stor när var och en hörde just sitt språk talas"

4 kommentarer:

 1. Ha även du en välsignad helg och ta vara på allt det som Herren har gett och ger du också. Vi får leva i Andens kraft och ledning i Jesu namn. Allt gott till dig. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika
   Tack ska du ha för din hälsning. Ja, det är en underbar tid, och tack för alla fina bilder du förmedlar från naturen. Det är säkert många som sätter stort värde på dem.
   Ha en fortsatt fin helg! Många kramar.

   Radera
 2. Tack för ditt fina inlägg och Pingsthälsningen!
  Önskar dig en fin och Välsignad Pingsthelg tillbaka!
  KRAAAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marguerite
   Tack för din hälsning. Ha det riktigt gott och välsignat i fortsättningen!
   Många kramar tillbaka!

   Radera

Kommentar: