12 juli, 2014

Radiosignaler som kommer långt i från vår galax…

Huvudbry för forskarna….

Klicka på länken nedanför för att läsa mer.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19210838.ab

 

Fyrbåken blinkar:

111

(Joel kapitel  2 vers 28 – 32)

Herrens dag

Och det skall ske därefter att jag skall utgjuta min Ande över allt kött, och era söner och era döttrar skall profetera, era gamla män skall ha drömmar, era ynglingar skall se syner.

Också över dem som är tjänare och tjänarinnor skall jag i de dagarna utgjuta min Ande.

Och jag skall låta tecken synas på himmelen och på jorden: blod och eld och rökstoder.

Solen skall vändas i mörker och månen i blod, förrän Herrens dag kommer, den stora och fruktansvärda.

Men det skall ske att var och en som åkallar Herrens namn, han skall bli frälst. Ty på Sions berg och i Jerusalem skall finnas en räddad skara, som Herren har sagt, och till dem som kommit undan skall höra de som Herren kallar.

8 kommentarer:

 1. Ja,det var spännande detta,Myrra!
  Det är mycket som händer och sker både på jorden och i himlarymden, väldigt stora omvälvningar...
  Vi får vara vakande,verkande och bedjande!
  Tack för allt du delar med dig av och ha fina,Välsignade Sommardagar!
  KRAAAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för välsignad hälsning Marguerite! Ja nu händer så otroligt mycket på en gång över vår jord. Folk mot folk och rike mot rike som Herren talade om för oss skulle ske.
   Ha det riktigt gott och välsignat! Hoppas att det fina vädret fortsätter så ni får det ljuvligt under er semester. Många kramar!

   Radera
 2. Så när vi ser tiden närma sig, varför så mycket slapphet bland kristna, varför så lite eld och salt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym
   Ja det har smugit sig in en sömnaktighet sedan många år tillbaka, precis som David Wilkerson sa när han kom till oss i Sverige för flera år sedan och varnade för just detta. Nog finns det många brinnande eldsjälar i Sverige, men den större delen av kristenheten är för rädda för att stå upp för Jesus fullt ut. Så mycket annat har tagit över tiden för den moderna människan. Det är sorgligt att det ska vara så. Förföljelse och splittringar bland Guds folk har också ökat kraftigt nu när vi närmar oss ändetiden. Men Jesus sa oss att det skulle bli så mot slutet. Just därför behöver vi vara medvetna om allt som sker så vi kan göra bättring. Det gäller mig själv också så jag dömer ingen, domen lämnar jag åt Jesus. Men vi behöver inse sanningen i det Guds ord säger oss och sträva efter att sätta det först av allt.
   Ha en härligt välsignad söndag.

   Radera
 3. Det var uppmuntrande ord: inse sanningen i det Guds Ord säger oss...
  Så måste det vara villolära, att vi bara ska hålla oss till Jesus. /Stig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Stig
   Jesus har ingen villolära och inte heller Guds ord. Det är i så fall vi människor som tolkar olika. Att hålla sig till Jesus är aldrig, aldrig, villolära. Det är sanningen. I Jesus äger vi allt - utan Jesus äger vi ingenting.

   Radera
 4. Jesus är sanningen. Allt Guds Ord är sant. Varför väljer många troende att inte tro vissa Guds Ord? Är det för skarpt? Vill man inte lida? Fadern och Sonen drar ju inte åt olika håll. För mig är det oroväckande. Men Jesus säger, att det är få som finner vägen. /Stig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Stig
   Ja Amen! Jesus är vägen, sanningen och livet. Allt Guds ord är sant. Ja har inget svar på din fråga Stig. Den är för svår att svara rakt av på. Att vi inte räcker till som vi borde alla gånger har så många olika orsaker, vi är ju alla så olika som människor. Bibeln lär oss att alla människor har fått olika mått av tro.
   I Romarbrevet kapitel 12, vers 3 säger Paulus:
   I kraft av den nåd jag har fått säger jag till var och en av er: ha inte för höga tankar om er själva utan tänk som man bör tänka, med självbesinning, så att var och en rättar sig efter det mått av tro som Gud har tilldelat honom.
   Önskar dig nu en fin ny och välsignad vecka.

   Radera

Kommentar: