28 januari, 2015

Inbjudan till Festernas Fest...

Vi har alla fått en inbjudan till en fest som kommer att bli den största av alla Fester som någonsin gått av stapeln! Där är det inte som på Nobelfesten, att några få har fått inbjudan. Till den här festen har inbjudan gått ut till hela jordens befolkning! De som ännu inte har hört talas om den, har människor som är på väg till dem för att berätta mer om Festen, Frälsningen och om Jesus Kristus. 

Bibeln liknar denna fest vid ett bröllop. Jesus talade ofta i liknelser för att vi lättare skulle kunna förstå och ta till oss det Han menade. Därför sa han att det blir som ett bröllop där brudgummen får sin brud, som han så länge längtat efter. De ska inte längre vara åtskilda utan nu ska de för alltid vara tillsammans! Med detta menade Han när Herren (Brudgummen) får återförenas med bruden (de som är Hans, de som har tagit emot Jesus som sin Frälsare.) 

På Fyrbåken bok och present har vi tagit fram ett smycke som symbol för Frälsningen, Festen och glädjen över att få tillhöra Jesus Kristus. Smycket är specialdesignat och svensktillverkat av Guldhuset Bronsil och är i äkta silver, både själva smycket och kedjan som är en Venezia-kedja. 

Klicka här för att komma till smycket på Fyrbåken bok och present

Smycket har ett kors som är sammansmält med bokstaven "F" (F som i "Festen") och som hänger fritt inne i en krona, (segerkronan). Att smycket är svensktillverkat och specialdesignat innebär kvalité och gör att priset blir lite högre, men i gengäld får du ett smycke som är vackert och välarbetat i äkta silver, helt unikt och och framtaget med fokus på Jesus Kristus! 

Till smycket följer den vackra asken "På väg till Festen" i svart med guldtext. En vacker och meningsfull gåva, till dig själv eller någon annan! Kedjan finns i två längder och halsbandet är lika fint både på kvinna som man.


Klicka här för att komma till smyckseasken hos Fyrbåken bok och presentP.S. Du som ännu inte är troende kan ju ändå använda smycket som ett "Fin-smycke" när du går på fest! 


Fyrbåken blinkar:


(Första Johannes-brevet kapitel 4 vers 16)

Gud är kärlek, och den som förblir i kärleken förblir i Gud och Gud i honom.Om du klickar på länken nedanför så kommer du till vår kristna presentbutiks startsida!

6 kommentarer:

 1. Jag var inne och tittade på biblar 1917 men jag kunde inte se storleken på dem du kan ju mäta dem och svara i en kommentar.
  Tack

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Bert osså Arvid
   Biblar har vi inga, kan det vara Bibelfodralen du menar?

   Allt gott önskar jag dig!

   Radera
 2. Vackert det var det nya smycket..det som är guldpläderat är det mindre än det i silver-
  Här snöar det massor idag fast jag tycker vi har allt vi behöver av snö=)
  Ha en fin dag.
  Kram från Marianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marianne
   Vad roligt att läsa att du tycker om det! Tack för de uppmuntrande orden! Vi valde bort alternativet med guldplätering efter att vi hade diskuterat med Guldsmeden på Bronsil. Med sin långa erfarenhet så rådde han oss att välja det rena och äkta istället för plätering, eftersom vi ville att smycket skulle vara av hög kvalité och inte förstöras med åren.

   Smycken som är pläterade har ju bara ett överdrag av guld eller silver och om man då efter mycket användning får några små repor, så kommer underlaget fram och då är skyddet för smycket satt ur spel och håller sig inte så fint. Men rent silver kan man putsa upp till sin forna glans när det börjar mattas av och då blir de som nya. Med våra putsdukar som inte kräver något putsmedel blir det enkelt att hålla silversmyckena fina.

   Men från början hade vi tänkt att tillverka några som var guldpläterade också, men slog det ur hågen efter guldsmedens råd. Jag vill att det ska vara ett "fin-smycke" som varar livet ut.

   Jaså snöar det hos er, ja det anade jag nästan för här har det kommit mycket nederbörd, men i form av regn. Så nu har mycket av isen och snön försvunnit här i centrum, men på landet ligger det ju kvar. Här inne i city kör de ju bort snön med lastbilar så det som blir kvar har lättare att tina när det regnar och blir mildare. Jag har sett bilder från norr på Facebook och det är så vackert med all snö, precis som på julkort. Men man kan få nog av snö :-) det förstår jag mer än väl. Nu längtar vi efter våren!
   Kramar om dig och önskar dig en välsignad fortsättning på veckan!

   Radera
 3. Kära Myrra!
  Jag gick in i butiken och tittade på det oerhört vackra smycket som du lagt ut här,
  men "fastnade" och beställde några andra smycken...
  Hoppas jag gjort rätt och att det funkar med beställningen.
  Önskar dig en fin helg och Herrens Välsignelse!
  KRAAAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marguerite
   Ja du har gjort så rätt och allt fungerar perfekt. Tack för din beställning. Skickar dig meddelande på måndag när paketet skickas.

   Stor kram! Önskar allt gott till Hilleborg med god hälsa och bättring!

   Radera

Kommentar: