14 januari, 2015

Pengars förändrade värde...

Just nu står USA-Dollarn mycket högt mot den svenska kronan. Exportföretagen ser detta med glädje eftersom det gynnar deras ekonomi. Vi som importerar från andra länder får däremot en tyngre börda. Vi får se hur länge vi klarar att inte höja priserna, eftersom det vi köper in från andra länder nu är mycket dyrare. En USA-Dollar är i dag uppe i över 8 SEK, mot när vi satte våra priser. Då låg den på ca 6, 50 SEK. 

Men vi gör tvärtom, istället för att höja våra priser så sänker vi våra priser på en del produkter, så passa på du som behöver nya Bibelfodral i lyxläder från USA. De är av den större storleken som passar större Biblar, som t.ex. predikantbiblar, och är nu nedsatta i pris med 100 kr/styck! Hela lagret ska utförsäljas! Du kommer till dem genom att klicka på följande länk: Fyrbåken bok och present/Bibelfodral.


Behöver du en ny T-shirt med kristet tryck? Passa på nu när vi har extrapris på hela lagret av kvalitets-Tshirts från märkeskedjan Kerusso, i USA! Hela lagret för vuxna är nedsatta i pris under en övergångsperiod. Kerusso är ledande i USA för kristna T-shirts, smycken m.m.  Klicka på följande länk så kommer du direkt till våra T-shirts:  Fyrbåken bok och present/ T-shirts!Fyrbåken blinkar:


(Femte Mosebok kapitel 33 vers 27)

En tillflykt är Han, urtidens Gud.