09 april, 2015

Kampen om makten i världen eskalerar...

 Hur gick det?
Anonymous hotade Israel med "en elektronisk förintelse", som gruppen lovade skulle "radera Israel från cyberrymden" den 7 april.
Det påstås att Anonymous tilltag drabbade ett tiotal webbplatser som tillhör israeliska musiker och ideella organisationer, sade Israels Computer Emergency Response Team, och tillade att de statliga webbplatserna inte påverkades. 
Slut på fri översättning av utdrag från följande artikel (engelska)  Så då blev det ganska så lindrigt, trots allt.


 
Amerikanska soldater har återigen uppmanats att vara redo för krig, denna gång ska de användas i Öst Europa.  Man har försökt att använda sanktioner mot Putin, men inget verkar bita tillräckligt bra.
Nu anländer amerikanska fallskärmsjägare till  Ukraina för utbildning och stöd. Inför de begränsade alternativ som finns kvar, har man vänt sig till militär makt som en sista utväg för att hindra ryska framsteg och avancemang. President Obama har godkänt  infanteri, pansarfordon, stridsvagnar, etc till regionen som en styrkedemonstration och med ett  budskap till Putin om att Natomedlemmar kommer att skyddas från det ryska hotet. 

US Army Europe´s befälhavare Generallöjtnant Ben Hodges, har meddelat att fallskärmsjägare från 173. luftburna divisionen  som har fallskärmsjägare i Bulgarien och Rumänien ska flyttas i en operation som kallas Operation Atlantic Resolve. Generallöjtnant Hodges sade också att USA: s militära enheter sakta börjar att flytta från Tyskland, Italien, Spanien, etc. mot Östeuropa för att stärka krafter i regionen. Hodges berättade för pressen att detta är det "nya normala" och att USA-enheter kan räkna med att stanna kvar på plats i Östeuropa under hela 2016.

Kort sagt så ser det ut som att vi verkligen är på väg mot ett ultimatum. Sanktioner och ekonomiska konsekvenser har inte varit tillräckligt för att stoppa hotet och vi kommer närmare och närmare ett scenario som kanske skulle kunna utlösa ett tredje världskrig. 

Slut på fri översättning av ett utdrag från artikel (engelska) som du kan läsa om på nedanstående länk. Där finns också en karta som kan ge en intressant bild av det som pågår.


Fyrbåken blinkar:

(Jesaja kapitel 41 vers 10)

Frukta inte, ty jag är med dig, var ej modfälld, ty jag är din Gud. Jag styrker dig och jag hjälper dig, jag håller dig uppe med min rättfärdighets högra hand.


2 kommentarer:

 1. Stort TACK för dina rapporter om vad som händer och sker!
  Det är alltid lika intressant att ta del av det du skriver.
  Herrens Välsignelse över dig!
  KRAAAM!!! ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marguerite
   Ja, man rustar och man spänner musklerna både här och där i världen för att avskräcka andra länder att våga angripa. Man undrar hur länge till det dröjer innan den tändande gnista faller som sätter igång en kedjereaktion av strider och angrepp? Som David Wilkerson skrev i boken "Synen" så ska slutstriderna handla mycket om olja, naturtillgångar och ekonomisk makt. Men ekonomin håller på att falla som ett korthus över världen säger de som har insikt och förstånd på dylika ting. Man har sparkat bollen framför sig så länge att det inte går att fortsätta att sparka den vidare. Problemen har blivit större och större i det fördolda medan många tror att det står väl till på ytan. Ja, vi får hålla fast vid Guds hand, för Han har allt under kontroll, även om det ser ut som kaos så kan Han ur kaos bringa fram det som Han har ämnat att göra hela tiden och som Han också har sagt oss i förväg.
   Må så gott min vän! Njut av solen och värmen på härliga Hilleborg! Kramar till dig!

   Radera

Kommentar: