11 juli, 2015

Vad syntes på himlen över New York City....?

Vad var det för ett märkligt moln som syntes över New York City den 10 juli 2015? En man fångade detta märkliga fenomen med sin videokamera. Det ser ut som små blinkande lampor inuti molnet. Mycket märkligt händer och många länder experimenterar med olika flygande objekt för övervakning. Inte med detta sagt att detta är ett sådant objekt, men märkligt är det. Du får själv skapa dig en uppfattning om vad det kan vara. Du kan göra videorutan större genom att klicka på den lilla fyrkantiga rutan längst ner till höger på videon. Själv behövde jag titta två gånger innan jag upptäckte lamporna inuti molnet. Klicka i gång videon på pilen!


Om du vill läsa mer så klicka på länken här under!

Till sidan om du vill läsa mer!


Fyrbåken blinkar:

 (Johannesevangeliet kapitel 10, vers 27 - 28)

Mina får lyssnar till min röst, och jag känner dem, och de följer mig. Jag ger dem evigt liv, och de skall aldrig någonsin gå under, och ingen skall rycka dem ur min hand.

8 kommentarer:

 1. Det är mycket vi skall få svar på, när vi kommer hem till Jesus. Enligt denna blogg, skall fokus vara Jesus.?
  /Stig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Stig
   Här finns lite av varje som du märker. Men vi ska vara uppmärksamma i den här tiden! Jesus har lovat oss att tecken ska visa sig i skyn, så att hålla koll upp mot himlen emellanåt är också att ha sitt fokus på Jesus. För vi kan inte blunda för något som Bibeln säger.

   Radera
 2. Så det är så ni ser fokuset på Jesus. Ja, det är vanligt att det är så. Jag hade hoppats på hjälp att se Jesu fotspår, så jag kunde följa dem.
  /Stig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Stig
   "Hjälp att se Jesu fotspår" skriver du. Jag har märkt att du rättar oss som skriver i bloggarna ideligen, att det vi skriver är fel och att det vi tänker är fel när det gäller Guds ord och Bibeln. Då har jag fått uppfattningen att du för länge sedan funnit vad du söker men att din uppfattning är att inte vi funnit detsamma som dig. Därför blir jag utan att vara det minsta fördömande mot dig, mycket förvånad nu när du uttrycker dig så, för det är tvärtemot vad du skrivit tidigare. Du har tidigare gett det intrycket att du har kommit mycket långt i din vandring med Jesus och funnit det du söker redan. För min del är varje ny dag en ny dag med nya läxor att lära och jag blir inte färdiglärd förrän jag är hemma i himlen.

   Fokus på Jesus är i första hand Fyrbåkens blinkning, det Bibelord som skrivs i nästan alla inlägg. För övrigt så kan det handla om våra produkter i Fyrbåken bok och present, www.fyrboken.se men det kan också handla om hur vardagen ser ut, eller vad vi möter under dagen.

   Det kan också handla om nyheter sedda ur ett profetiskt perspektiv, allt som kan kopplas samman med Israel, eller det kristna budskapet, om Jesu återkomst eller annat som kan vara av intresse för den som tror på Jesus eller för den som söker Jesus och börjar bli intresserad.

   Vi som redan är troende kristna, har vår Bibel att läsa när vi vill följa i Jesu fotspår, det är den bästa litteratur vi kan få. Men en blogg vars syfte är att vinna människor för Jesus, behöver också innehålla annat som kanske kan föda fram en längtan efter att ta reda på mer om Jesus. Om vi fyller bloggen med enbart information för de som redan har kommit till tro, så kan det bli för mycket och för hårdsmält för den som är en sökare och som kanske inte kan ta emot informationen på det viset. Då kan det värsta hända, att man "vänder i dörren" för det blir för mycket och för svårt att ta in och så har vi förlorat den sökaren.

   Jag känner ju inte dig Stig, du är en anonym skrivare som besöker oss ibland och som kallar dig för Stig, det är allt jag vet om dig. Vad jag har förstått så är du redan troende och känner Bibeln mycket väl och hänvisar ofta till olika skriftställen. Men i all ödmjukhet och utan att vara det minsta sarkastisk mot dig, så vädjar jag till dig att också du rannsakar vad du skriver när du kommenterar. Tänk på att många sökare ofta ser mer på hur vi som redan är troende behandlar varandra och andra, än vad de ser på vad vi skriver. Så vi har alla ett ansvar att uppföra oss enligt Bibelns ord, inte bara när vi skriver om Jesus, utan också genom att försöka att inte ständigt fördöma varandra. Att vi rättar varandra då och då, det kan bara vara till nytta - men att ständigt fördöma varandra, det tror jag är väldigt farligt och kan göra att en sökare får ännu längre väg att gå för att finna det han eller hon söker - Jesus Kristus!

   Det finns så många kristna syskon som har tillfört så mycket gott i den här bloggen och i andra bloggar också. Tillsammans kan vi ge ett härligt vittnesbörd för andra om hur god Jesus verkligen är. Att vi ser upp mot skyn ibland och förundras över det som inte hör till det vanliga, blir naturligt eftersom Jesus har sagt att MänniskoSonens tecken ska synas på himlen i de sista dagarna. Han har också sagt att: "Tecken ska visa sig i solen och månen och stjärnorna, och på jorden skall hedningarna gripas av ångest och rådlöshet vid havets och vågornas dån." (Lukas 21: 25) Därför är det också intressant att ibland ta med i bloggen om vad som händer på himlavalvet. Allt sådant kan vara spännande att läsa för oss alla, men särskilt för den som just blivit sökare. Man går ofta till sig själv först och jag minns hur sådana här saker var väldigt intressanta för mig när jag började söka Jesus.

   Radera
  2. Tack. Jag rannsakar mig själva. Respekterar dig helt och fullt. Satte bara upp ett litet frågetecken, som nu har ett svar. Klarhet är bra.
   /Stig.

   Radera
  3. Hej Stig
   Bra det du skriver. Då förstår vi varandra bättre.

   Önskar dig en fin och skön Söndag!

   Radera
 3. Mycket märkligt, detta med molnet Myrra!
  Undrar vad det kan vara, ett andeväsen av något slag, kanske?
  Spännande är det i alla fall, mycket som sker i himlarymden nu, precis som Ordet säger att det ska vara, i den sista tiden.
  Önskar dig en fortsatt skön Söndag, sänder med en KRAAAM och en önskan om
  Herrens Välsignelse!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marguerite
   Min första tanke var alla dessa övervakningsprylar som har kommit på sista tiden. När jag ibland läser utländska nyheter så ser jag att uppfinningsrikedomen är stor när det gäller att kunna spionera. Nu har jag bara sett sådant som nyhetsredaktioner tar upp när det gäller utveckling av sådana manicker.

   Som några exempel finns det insekter som bär kamera och och fåglar. De ser ut exakt som en vanlig fågel, i alla fall de jag har sett på bild. Men vad som är i bruk i verkligheten det lär vi väl inte få veta, men tekniken och uppfinningsrikedomen är stor. Man skapar till och med vackert väder eller regn vid speciella tidpunkter över ett visst område, sägs det. Hur mycket sanning det är i detta vet jag inte men mycket som inte vi känner till pågår säkert. Så ett sådant här moln som såg ut att blinka i kanterna fick mina tankar åt det hållet, för om det skulle vara ett elektriskt laddat moln så skulle det inte blinka på det här sättet utan mer kanske skjuta små blixtar.

   Men rätt som det här så kan vi få se något mycket, mycket viktigt. Något som Herren vill visa oss. Så visst är det spännande att kolla uppåt! :-)

   Önskar en fortsatt ljuvlig semester för din del. Lycka till när ni ska till solens och vindarnas ö! Stor kram med önskan om Guds Välsignelse!

   Radera

Kommentar: