22 oktober, 2015

Nya produkter med fokus på Jesus Kristus...

Det har kommit hem lite nya produkter från Israel till Fyrbåken bok och present.
Jag tänkte presentera några av dem här.

Betlehem Herald
Lite av innehållet. Gå till Fyrbåken för att läsa mer!

Betlehem Herald-2000 år gamla händelser-som om de  kunde ha sett ut då ...

Ett unikt och intressant objekt! En kopia av en nyhets/papyrus-tidning, men tryckt på fint papper, porträtterar lokala, regionala, nationella och globala nyheter, information om gemenskap, åsikter, livsstil m.m. Ger en unik inblick i världen som Jesus föddes in i. Alla illustrationer är från original. Läs mer genom att klicka på länkarna under bilderna så kommer du direkt in till Fyrbåken bok och present.


Mat i Israel på Bibelns tid, och allt runtomkring mat!
Food at the time of the Bible
Från Adams äpple till den sista måltiden. 
Läs mer genom att klicka på länken under bilden!


Var den förbjudna frukten i Edens lustgård verkligen ett äpple? Vad är Petrus fisk? Vad var det i skålen som Jesus doppade i vid den sista måltiden? I den här boken hittar du ett unikt djup men ändå lättläst kartläggning av varje aspekt av livsmedel i Bibeln, tillsammans med fascinerande illustrationer och fotografier. Du lär dig inte bara vad folk åt och drack under Bibelns dagar, utan också hur de odlade sin mat, lagrade den, omhändertog och tillredde den. Du kommer att få en ny fräsch blick på maten och se den med nya ögon genom Skriften, som ger den en djupare symbolisk betydelse.

I slutet av boken finns en spännande samling av bibliskt inspirerade recept som är lätta att tillaga och som du kan bjuda familj och vänner på. Författare: Miriam Feinberg Vamosh från Israel. Texten är på engelska.



Väggkors från Israel i olivträ
Väggkors från Israel. Tillverkat i genuint olivträ av hög kvalité. Korset är format som en stege med bönen Fader Vår ingraverad.

Tillverkat av äkta olivträ. Olivträden är odlade i området runt Jerusalem och Betlehem. Varje väggkors har sitt egna individuella trämönster vilket gör det unikt. Korset är uppträtt på snöre med kulor av olivträ mellan avsatserna i stegen. Överst en liten ögla för att hänga korset på väggen.
Storlek ca 35 X 20 cm. Bönen står på engelska. Klicka på länken under korset för att komma till sidan på Fyrbåken bok och present!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: