18 april, 2016

Forskare har tagit fram ”e-hud” med display...

Aftonbladet berättar i sin artikel den 16 april 2016, om hur nu forskare i Tokyo gjort stora framsteg med så kallad E-hud som är ett tunt böjbart material som kan fästas direkt på huden och som har en display inbyggd! Enligt min mening närmar vi oss alltmer ett märke på handen eller pannan som Bibeln talar om. Om detta är ett sådant märke vet vi inte men Bibeln varnar oss för att ta emot ett märke som kan utnyttjas som betalmedel i den sista tiden. 

Jag har alltför stor respekt för Bibeln och speciellt Uppenbarelseboken för att varken lägga till eller dra bort något därifrån, inte heller vill jag tolka in något av mitt eget i det som Bibeln berättar om märket. Var och en får själv läsa och bilda sig en uppfattning. Man finner det stället i Bibelns sista bok, Uppenbarelseboken, kapitel 13 verserna 16 - 17. Genom att hänvisa till Aftonbladets artikel av Mats Karlsson får du ändå en påminnelse om vad som  håller på att hända på den här fronten med märket på handen. Om du klickar på länken "Till Artikeln" här nedanför så kommer du direkt till Aftonbladets artikel och kan se en bild på hur långt de har kommit i utvecklingen hittills.


Fyrbåken blinkar:
 (Första Petrusbrevet kapitel 5 vers 8 - 10)

Var nyktra och vaksamma. Er fienden djävulen går omkring som ett rytande lejon och söker efter någon att sluka. Håll stånd mon honom, orubbliga i tron. Kom ihåg att ni får utstå detsamma som alla era bröder här i världen . Men om ni nu får lida en kort tid skall Gud, som skänker all nåd och har kallat er till sin eviga härlighet genom Kristus, upprätta er, stödja er och ge er fasthet. Hans är makten i evigehet, amen.

2 kommentarer:

 1. Skrämmande utveckling, men vi vet ju vad som komma skall...
  Tack för Fyrbåkens blinkning, Ellinor!
  Herrens Välsignelse och Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marguerite
   Ja, någon form av betalmedel blir det eftersom Bibeln säger det. Det är så gott att veta att Bibeln är Sanningen så när det står där, då vet vi att det kommer att bli så och att vi behöver se upp så vi inte blir bedragna.

   Tack för din hälsning Marguerite. Guds välsignelse önskar jag också dig och en fortsatt fin vecka! Kramar om dig!

   Radera

Kommentar: