30 maj, 2017

Jerusalem online via webbkamera...

Nu ska jag försöka att lägga in ett nytt inlägg och hoppas på att det tekniska för Blogger fungerar bättre än det har gjort. 
Jag börjar med att tipsa dig om en länk som du kan klicka på om du vill komma till den live webbkamera som filmar mot Västra Muren i Jerusalem. När du kommer in där så kan du göra bilden stor så man ser bättre. Den här platsen besöker jag ofta online, för att få känna på atmosfären, lyssna på fåglarna som sjunger över det gamla templet i Jerusalem och få känna den gamla historien bli levande på nytt. Här kommer länken:


Nu till något helt annat. Har nu någonsin tvivlat på att det stämmer att  s.k. chemtrails finns och existerar? En del kanske inte ens vet vad detta är? Det är när flygplan medvetet manipulerar med vädret, och med människor också kan vi säga eftersom dessa kemiska substanser dalar ner och tas upp av människan. Läs noga Peter Krabbes  text om dessa molnstrimmor. Det finns olika strimmor som bildas efter flygplan. Dels de vanliga, men också dessa chemtrails som inte försvinner på ett bra tag. Här kommer länken, det är liten storlek på texten när du kommer in på sidan, men håll ut och läs ändå, det är mycket intressant. Artikeln heter "När någon bestämmer att solen ska gå i moln"! Du får själv bilda dig en uppfattning om detta.Fyrbåken blinkar:

(Uppenbarelseboken kapitel 2 vers 10)

"Var trogen intill döden, så skall jag ge dig livets segerkrans".