22 juni, 2017

UtförsäljningVälkommen till Fyrbåken bok och presents UTFÖRSÄLJNING!

Varför har Fyrbåken bok och present stängt?
Efter snart 8 år stänger E-handelsbutiken Fyrbåken bok och present, den 25 juni 2017. Det beror dels på sjukdom men också på att många av de större företagen anslutit sig till Israelbojkotten och inte längre köper varor från Israel. 

Trots att privatpersoner fortsätt att vara Israel trogna, så blir det mycket kännbart när de stora företagen som har handlat stora kvantiteter försvinner, speciellt för en så liten butik som vår. Efter lång kamp ser jag ingen annan utväg än att stänga, åtminstone tills vidare. Kanske vågar vi hoppas på att utvecklingen vänder så all bojkott försvinner.


 Var finner jag varorna som är med på utförsäljningen?

Välj från menyn på den vågräta röda listen högre upp på sidan, under den mörkgröna Fyrbåken-bloggens logga,  för att se produkter från vårt kvarvarande lager! Du ser en vågrät röd meny med vit text där det står t.ex. Presenter, Smycken m.m. Klicka bara på det du vill titta närmare på så kommer du direkt till sidan där produkterna finns.Det finns en enda sida för varje kategori, så när du vill se nästa meny får du klicka på en kategori på menylisten. 

OBS! Om du använder mobil så syns inte denna meny utan då får du leta dig fram i bloggen via fram och bakåt-pilarna längst ner på varje sida. Kom ihåg att alltid när du vill tillbaka till startsidan kan du klicka på den mörkgröna Fyrbåken-loggan i toppen så kommer du direkt tillbaka till startsidan!


Hur gör jag för att beställa?

I vår utförsäljning kommer du att kunna göra riktiga fynd! Mer information om hur det går till att finna produkter och hur man beställer läser du om genom att klicka på "KONTAKTA OSS" som du ser högre upp i bloggen, vid den röda vågräta listen alldeles under den stora mörkgröna Fyrbåken-loggan. Fortsätt stötta Israel! Låt inte Israels fiender vinna!


  Guds Välsignelse önskar jag er!

/ Ellinor / Fyrbåken bok och present